SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Fenerbahcenin onde kapatmasi daha iyi oldu. İlk yariyi yenik kapattigi tum maclari ceviriyorlardi bi sekilde. Boylesi daha iyi. Bu mactan en az bir beraberlik umudumu koruyorum. Merak etmeyin. O puan kaybi gelecek

Geçen senede benzer dakikada fb bir sey oynamiyorken fred 30 metreden 90 a vurmuştu 50-55 gibi 1-1 olmuştu benzer bir beklentim var.

O topun o yükseklikte barajı geçip gol olması tamamen barajdaki oyuncuların rezilliği..Bedavadan gol attı gene şerefsizler.

Sivas gol atar ali şaşal kaç tane yer bilemiyorum

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivas’a bizim maçta puan aldırmaya çalışacaklar

En tehlikeli maçlar Bodrum ve Sivas olacak bizim Trabzon bile değil bakın. O da var ama 3. Sırada gelir.

Şu maçta hiç bir şey oynamadan hakem ile gol attılar yine.

İkinci yarı Sivas erken bulmalı golü maçta tutunmak için çünkü hakem 1 gol daha attıracak.
Sivas haftaya kazanamaz bizim maça kadar ligte kalma sanslarida kalmaz

Harisis ve murat cezali

Bir de adamlarda herkes atıyor. Nesyri kötü Talisca atıyor, dönüyor Dzeko atıyor, Tadic atıyor, Oğuz vs herkes gol atıyor.

Bizde Osi Barış Yunus attı gollern %80ini falan.

Sara’ya baraj koyma şu frikikte mesela yine gol atamaz

Saranın aklında sürekli osimhene top atmak var bu kafayla gol atamaz

Okanın rezil 8 anlayışı bitirdi herifi, okan takımlarında orta saha skorer olmaz

Çok büyük şike döndürdü bu sene fener. Ama ortaya çıkması imkansız. Hiç bir şeye güvenmiyorum artık bu ülkede.

Bir de adamlarda herkes atıyor. Nesyri kötü Talisca atıyor, dönüyor Dzeko atıyor, Tadic atıyor, Oğuz vs herkes gol atıyor.

Bizde Osi Barış Yunus attı gollern %80ini falan.

Sara’ya baraj koyma şu frikikte mesela yine gol atamaz
Daha 2 gün önce 2 kez 1 tanesi karşı karşiya olmak uzere resmen taça şut cekti adam yav frikiğe değil baraj koymamak, kaleye kaleci koymasak gol atabilir mi emin değilim.

Geri
Üst Alt