- 20 Ağustos 2009
- 18.430
- 24.320
- 2.973
Sivas 2'yi atarsa belki şansı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadaş daha forumda yazabiliyor. Bu ayıp sana yeter. @Mehmet MehmetogluSivas düşmesin olm niye düşüyor yaw.
Konya düşsün birader
Joker hakkımı @Recep Buruk dan yana kullanıyorum. Kayseri kümeye.Sivas düşmesin olm niye düşüyor yaw.
Konya düşsün birader
Ne dion kolpaBu arkadaş daha forumda yazabiliyor. Bu ayıp sana yeter. @Mehmet Mehmetoglu
4 sezondur transfer tahtası kapalı olan kayseriyi kimse düşüremedi sen mi düşüreceksin dostumJoker hakkımı @Recep Buruk dan yana kullanıyorum. Kayseri kümeye.
Çok umutlu değilim çünkü Sivas hakikaten kötü bir takım. Puana ihtiyaçları var ama hem çok iyi oynayıp fb yi yenecek hem de hakemi de yenmeleri lazım bu pek kolay olmuyor.
Rize 34
Bodrum 33
Kayseri 33
Sivas 31
Alanya 31
Konya yirtti dersek Rize ve Kayseri'nin fikstürü görece daha iyi.
Sivas, Alanya ve Bodrum arasinda gececek.
Ev sahibi bu maci kaybederse yüksek ihtimalle küme düser
Tahta mahta kapalı, sen nasıl konuşuyorsun öyle koskoca bir takım için.4 sezondur transfer tahtası kapalı olan kayseriyi kimse düşüremedi sen mi düşüreceksin dostum
bu hafta kayseri ve bodrum kendi evlerinde oynuyor ve rakipleri de gayet yenebilecekleri güçte takımlar.Rize 34
Bodrum 33
Kayseri 33
Sivas 31
Alanya 31
Konya yirtti dersek Rize ve Kayseri'nin fikstürü görece daha iyi.
Sivas, Alanya ve Bodrum arasinda gececek.
Ev sahibi bu maci kaybederse yüksek ihtimalle küme düser