SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

rodriguez bir zahmet oynasında maçı alsınlar.

Bize attıkları her çamuru kendileri yaşıyor.

Geçen sene yabancı var istediler. Yabancı var geldikten sonra Sivas maçında orta hakemin değil yabancı VAR ın hakemi çaiırmadı ile penaltıdan gol yiyip puan kaybettiler.

Orta hakemi yabancı istediler. Bizi yenmeleri gereken maçta berabere kalıp sustular.

Samsun, Eyüp vb. takımların bize karşı bilerek oynamadığını söylediler. Bizden puan alan Hatay, Kasımpaşa vb. takımları çok rahat yendiler.

Futbolcularımızın kart görmediğini söylediler. KendileriUefa liginde en çok kart gören ama ligde kırmızı görmeyen takım oldular.

İşte bu kadar utanmazlar.
Yaşamadıkları tek şey kaldı umarım bu akşam onu yaşarlar

Sivas 1-0 öne geçsin ve bunlar kırmızı kart görsün

Maçı öyle çevirmeye çalışsınlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç için beklentim

IY1/MS2

Bence maç iy0 ms 2 olur..Sivas yaşı yeten bilir yıllar önce şampiyonluğu elleriyle vermiş takım. Ligden düşmeyi de umursamazlar fener için..

6 mac kazanmamiz lazim arkadaslar.. gecen hafta trabzon macinda bi umudum vardi, bunlarin puan kaybedecegine dair. Ama yine bedavadan penaltidan maci cevirdiler. Osayi hucum faulu yaptiydi. Onun icin bence bosuna umutlanmaya gerek yok. Bu hakemler firsat vermezler.

Sike sezonunu ayri tutalim son 2-3 sezondur sivas febeye yatmiyor yav. Bir kasimpasa veya rize degil yani

Son 3 ayda 3 adet 2/1 1/2'leri var dünyanın hiçbir yerinde göremezsin bugünde olsa kim şaşırır mesela.

fb geriye düştüğü anda fbye basıyorum bu sezon kaç kere geldi böyle bence tam o maçlardan biri

Ṣuna yatiyor denmez yav, okadar macta puan almislar

Son 19 macin 9unda puan almislar
Screenshot_20250413_165526_Sofascore.webp

Geri
Üst Alt