SL 24/25 H:32 | Fenerbahçe 3-3 Kayserispor | MS | 20 Nisan

Geçen 10 takım yazdım garanti 60 puan (bu sezon için)

Sivasspor (sene başında karar Mecnun ile)
Kasımpaşa
Antalya
Alanya
Hatayspor
A.Demirspor
Bodrumspor
Başakşehir
Ç.Rizespor
Konyaspor (geçen sezondan sonra dizayn)

Eyüp dışında mücadele edecek takım yok Anadolu ekiplerinden.

O da düştü. Antep ise Selçuk salmaz ama Fatma Şahin ve başkan düzeyinde biter.

Kalan maçlarda dağ kuşa çarpmazsa puan kaybı ihtimali yok.

Beşiktaş da bizi yenip sezonu saldı. Onlar da baba oğul takılır.

Bizim için Bodrum, Sivas, Kayseri üç maç çok daha sıkıntılı olmaya aday. Fb’ye rahat rahat salan takımlar bize as kadro ile kapanarak oynayacaklar. Çok konsantre olmalıyız.

Kayserispor'un 12 oyuncusu mu varmış bu maç için? AhzGHgahahahahaahaahsja

Febe - Kayseri maçı MS 0-1 olursa hiç şaşırmam, çünkü en büyük eğlence fenevbahçe

Demek fener bu hafta BAY geçiyor

Kayseri turistik gezi için geliyor, beş yiyip geri dönerler.

Ben dahil herkes fb farklı kazanır diyorsak bunlar bu maç infilak edebilir. Umarim Tr kupasindaki gibi olur. Orda da çoğunluk kazanmayı geç fark yeriz diyordu

Bırakın yenilsinler bizde çakalim bunlara kümede kalmak için cirpinsinlar

Yav biz Bodrum'u geçeceğiz hayırlısıyla, önce oynuyoruz.

Bu hırbolar istiyorsa 75 tane atsın.

Fenere yatılan maç izlemekten bıktım ya. Habire fenerle oynayamayız ki abicim bu nasıl bir lig böyle ya.

Bodrum fb maçı öncesi kaleci kartları temizledi hem fb maçını kaçırdı hem de gs maçı için kart sorunu kalmadı.

Kayseri fb maçı için tüm kartları temizledi hem fb maçını kaçırdılar hem de gs maçı için neredeyse kimsenin kart sorunu kalmadı

Bir taşla 2 kuş

Fb bu maçta Sivas maçından daha fazla zorlanır. Kayseri'nin hocasını takibe almak gerek.

sivasın ardından kayserispor

1744583611642.webp

Tescilliler için ter antrenmanı olacak. Bunlar şampiyon olmak için neler yapabilir en basiti kart olayı. Tff hakemler hepsi kuklaları. Anadoluda bir sürü yandaş takım hepsi tek amaç uğruna bunları şampiyon yapmak. Biz kendi gobegimizi kendimiz keseceğiz çıkıp adam akıllı oynayıp skoru alıp yolumuza devam edeceğiz.
#hedef25

Geri
Üst Alt