Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.201
- 3.346
- 2.418
şu bjk' ye nasıl yenildik ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine oldu be Sarperim, o kan yine bu kandır demiştik.
Ben de seni alıntılayacaktım mesajı arıyordum Bora abiYine oldu be Sarperim, o kan yine bu kandır demiştik.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener'in eyüp'ü olur mu kayseri?
senaryo 1e1 aynı geldi de ondan yazdım.
eyüp'ün de sınırdaki tüm oyuncuları bizim maçtan önce cezalı duruma düşmüştü. eyüp rams park'a acayip kısıtlı bir kadro ile gelmişti. sadece 1 stoper vardı kadrolarında öyle diyeyim sana.
fbliler eyüp başkanı ve arda turan üzerinden abuk sabuk ithamlar yapıyorlardı. eyüp'ün camia olarak bize yakın olduğunu ima ediyorlardı.
aşırı derecede baskın oynadığımız ve gol üstüne gol kaçırdığımız maçta mucize eseri berabere kalıp 2 puan bırakmıştık.
tabi iki senaryo arasındaki en büyük fark; bizim eyüp maçımızı yöneten bir hakem yönetimi gibi bir hakem yönetimi olması lazım kadıköy'de. işin en imkansız kısmı da o zaten.
Herkese örnek olsun. Bunlarla gezen donsuz kalırulan o degilde olan hacıosmana oldu herif bütün hayatını ayaklar altına aldı ama karşılıgında sümüklü peçete gibi kenara atılacak