SL 24/25 H:32 | Fenerbahçe 3-3 Kayserispor | MS | 20 Nisan

Totem yaptım şimdi açtım interneti. Ihh ıhh Gay se ri, ıh ıh Gay se ri... Hic keyfim yoktu vala. Menerim sağolsun.

Yalnız rte bile korkmuştur ulan bu herifler ne loser yanlışlıkla bana bile seçim kaybettirir diye içinden gecirmediyse bişey bilmiyorum

Mac esnasinda hakeme sallayanlar oldu ama mac geneli gayet iyiydi fenerin sahasinda bundan iyisini bulamazdik..
2 pozisyon var benim gozumde cok kritik kayserinin 2 ve 3. Golu oncesi.. İlkinde gokhan sazdagi tac cizgisi ustunde karambollu bir topu tertemiz aldi hakem dusen fenerliye bakmayip devam ettirdi gol oldu..
3. Golden once fredle kayserili carpisti topa son kayserili dokundu ..Ortadaki bir pozisyondu yine hakem orda tak diye faul calsa gol gelmeyecekti ..
Hakemin o pozisyonlari oynatmasi elbette dogru olan ama o baski altinda o kararlari dogru verebilmek de buyuk is ..

iyi hoca çok önemli.

sivas'ın başındaki modası geçmiş, 60 model, laptop versen kendine e-mail adresi bile açamayacak o herif olmasaydı, sivas da fb'den puan alırdı.
Ekran görüntüsü 2025-04-20 220522.webp

1.5-2 sene önce dikkatimi çekmişti bu hoca transfermarkta öyle hocalara bakarken, gittiği takımların çoğunda 2 küsür veya 2ye yakın puan ort yapmış adam, bi de ıgor biscan diye bi hoca var o da bu şekilde genel olarak puan ortalamaları

Geri
Üst Alt