SL 24/25 H:32 | Fenerbahçe 3-3 Kayserispor | MS | 20 Nisan

Kayseri de 5 oyuncu cezalı duruma düşmüş 2 oyuncu saktlanmış. 5 oyuncu birden cezalı duruma nasıl düşer. Fenere yeniliriz kafasıyla sınırda olan herkes bilerek kart mı görmüş acaba.
kart temizleme maçında çaktılar

Kayseri bir Galatasaraylı olarak beni bile şaşırttı. O kadar loser/beceriksiz bir camia bunlar.

Ulen cok enteresan ya

Golunatan cocugun soyadi Sariaslan
Numara 99
Gol sevinci kayma

Dün maçı izlememiştim, Kayseri Bilal’e rağmen puan almış ya. Adam 1 tane top kurtarmadan maçı bitirmiş. Üstüne gelen 3 tane yavaş topu sektirip Fenerlilerin önüne bırakmış…

Sezon sonu temiz eller operasyonu şart, bizim lehimize bir şey varsa da çıksın ama Federasyonundan, Kurullarına, Hakemlerine, Kulüp Yöneticilerinden, Teknik Direktörüne, Oyuncusuna kadar çok fazla mide bulandırıcı iş oldu bu sezon.

Sadece bu hafta bizim maç, eyüp maçı, antep maçı ve bu maç.. 4 maçta atamalardan, sarı kartlara kadar her şey sorunlu. Mesela haftaya Fener’in sınırda çok oyuncusu var. Maximin, Fred, Amrabat, İrfan, Kostic, Çağlar, MHY… Beşiktaş’ta da Mert, Immobile falan var göreceğiz nasıl işler döneceğini.

Taraftar videoları efsane yaw izle izle bitmedi neler neler var iyi eğlence çıktı bize

24.04.2023

Fenerbahçe 3-3 İstanbulspor

22.04.2024

Sivasspor 2-2 Fenerbahçe

20.04.2025

Fenerbahçe 3-3 Kayserispor

Üç senedir aynı haftada oynanan üç maç.

Üçünde de 90+ golü ile puan bıraktılar.

O kadar yapılan hakem kayırmalarının, o maça özel formasyon ve kaleci ile çıkan takımlara karşı yaptıkları maçların ahının çıktığı haftadır bu haftalar.

Bazen yönetimleri, başkanlarını, hakemlerini, TFF'si ve taraflı kurullarına rağmen olmaz. En olmaz denilen maçta da böyle olur.

Özeti şimdi izledim.

1-) Kayseri’nin ilk golünde golü atan futbolcu neden özür diliyor ??

2-) Kayseri’nin kalesindeki salatalık neden ceza sahasına düşen tüm topları Fenerbahçe oyuncularının önüne sektiriyor ??

Yalnız bu Gökhan Sazdağ neymiş öyle ya. İnanılmaz toplar çaldı. İçinden Sacha Boey çıktı resmen. Penaltı pozisyonun çok şanssızdı.

Özeti şimdi izledim.

1-) Kayseri’nin ilk golünde golü atan futbolcu neden özür diliyor ??

2-) Kayseri’nin kalesindeki salatalık neden ceza sahasına düşen tüm topları Fenerbahçe oyuncularının önüne sektiriyor ??

1. Fb alt yapısından çıkmış ondan.
2. Bilal genel olarak böyle Fb maçlarında ama normalde de dengesiz biri diye hatırlıyorum. Net bir şey diyemeyiz diğer FB altyapılı kaleciler gibi.

Geri
Üst Alt