Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.054
- 10.535
- 2.223
Sokan hocamla sulh yaptınız mı Aykutum
Yaptık gibi ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokan hocamla sulh yaptınız mı Aykutum
maçtan önce demiştim kayseri'nin hocasının yabancı olması tek ümit veren noktaydı yabancıların herhangi Türk takımına sempati duyması pek mümkün olmadığı için her maça aynı bakarlarKluivert, Gisdol, Thomas Reis, Stanimir Stoilov, Sumudica ve dünde Jakirovic,
Son 2 yılda Fener'in anadolu takımlarına puan bıraktığı maçlardaki rakiplerin antrenörleri, hepsinin ortak noktası yabancı olması.
Bülent Uygun var o da yanlışlıkla ve istemeyerek puan aldı. Bunun dışında Fatih Tekke ile Konyaspor hocasız -Ali Çamdalı- ile çelme takmış.
Resim bu alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar.
bodrum denen takımın hocası hariç diyelim.maçtan önce demiştim kayseri'nin hocasının yabancı olması tek ümit veren noktaydı yabancıların herhangi Türk takımına sempati duyması pek mümkün olmadığı için her maça aynı bakarlar
aynen öyle modum o tip adamlar hariç Türk takımlarıyla bağlantısı olmayan yabancı hocalar olarak revize edeyimbodrum denen takımın hocası hariç diyelim.
2ye ek:1. Fb alt yapısından çıkmış ondan.
2. Bilal genel olarak böyle Fb maçlarında ama normalde de dengesiz biri diye hatırlıyorum. Net bir şey diyemeyiz diğer FB altyapılı kaleciler gibi.
Eski Fbli futbolcu Ramazan Civelek ondan,saygı babında sevinmedi goleÖzeti şimdi izledim.
1-) Kayseri’nin ilk golünde golü atan futbolcu neden özür diliyor ??
2-) Kayseri’nin kalesindeki salatalık neden ceza sahasına düşen tüm topları Fenerbahçe oyuncularının önüne sektiriyor ??
Julius Aghahowa, ülkede oynadığı tek maç

ÖzetleKluivert, Gisdol, Thomas Reis, Stanimir Stoilov, Sumudica ve dünde Jakirovic,
Son 2 yılda Fener'in anadolu takımlarına puan bıraktığı maçlardaki rakiplerin antrenörleri, hepsinin ortak noktası yabancı olması.
Bülent Uygun var o da yanlışlıkla ve istemeyerek puan aldı. Bunun dışında Fatih Tekke ile Konyaspor hocasız -Ali Çamdalı- ile çelme takmış.
Resim bu alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar.
Onun mourinho sevgisi olmasa fenere 4 atabilecek 3 takımdan biriydiler.bodrum denen takımın hocası hariç diyelim.
şu adamlar ya da türevlerinden herhangi biri, sivas'ın başında olsaydı, fb daha geçen hafta sivas'ta havluyu atmıştı.Kluivert, Gisdol, Thomas Reis, Stanimir Stoilov, Sumudica ve dünde Jakirovic,
antep maçına ne diyorsun?Onun mourinho sevgisi olmasa fenere 4 atabilecek 3 takımdan biriydiler.
1- Biz zaten(şeref yoksunları sağolsun)
2- Rize (yine aynı şerefsizler devreye girdi)
3- Bodrum as kadrosu fenere ters gelebilecek oyuncular var. Özellikle defans yapmayı bilen herhangi bir takıma 2.golü atma şansları yok denecek kadar az.