Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.029
- 13.914
- 1.398
jknın fbden puan alması mucizelere bağlı gibi gözüküyor herifler ligi bitirmiş kafada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz kendi işimizi görürüz. Son 3 maçtaki oyunla herkesi yenerizjknın fbden puan alması mucizelere bağlı gibi gözüküyor herifler ligi bitirmiş kafada
Asıl bu maçtan da galibiyet gelmezse işte o zaman antep fistıklarini zuladan çıkartırız fb maçında gelecek olan galibiyetten ötürüjknın fbden puan alması mucizelere bağlı gibi gözüküyor herifler ligi bitirmiş kafada

samsun ne yaptı ki
2 maçta da fb den puan aldılar bize yenildiler
jklıların maç seçtiğini düşünrsek derbi diye asılabilirler o maça ben antep'den daha umutluyum jk maçına göreAsıl bu maçtan da galibiyet gelmezse işte o zaman antep fistıklarini zuladan çıkartırız fb maçında gelecek olan galibiyetten ötürü![]()
o konuşmayı yapan fbli zaten. samsun taraftarı da tepki gösterdi.Emre Kılınç’a en son antrenmanda fenerli ağzıyla söylenenlere müsade etmelerinden sonra ne halleri varsa görsünler.
Ulan bu beşiktaşı nasıl tutuyorlar ufak bi destek vereyim istedim burnumdan geldi hemen.