Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.987
- 39.349
- 3.993
2.yarida Furkanı oyuna almalı selcuk hem driplingi var hemde sut atiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine oynayabilirsin
Badou tek başına fenerin orta sahasini elden geçiriyor ama biri şart oraya. Tdsi orta saha olan orta sahayı boşaltıyor anlamlandirsmiyorumAntep çok saçma oyun oynuyor. Ortasaha bomboş, arka boş, ön boş her yer boş. Halil çok hareketsiz rezil halde, badou tek kalıyor ogün yetersiz
Mümkünatı yüzde 1Direnç’in direncini ancak ikinci Antep golü kırar.
Daubin diye biri var yedekte, ogünden kötü olamaz herhaldeBadou tek başına fenerin orta sahasini elden geçiriyor ama biri şart oraya. Tdsi orta saha olan orta sahayı boşaltıyor anlamlandirsmiyorum
Ona birşey demiyorlar ama 2 tane net penaltımızı vermedi diyorlar.Buz gibi golü vermedi, kol vücuda neredeyse yapışık yazan var mı![]()
Yüzde 1 keramettin admine göreSadece golü gördüm abiler nasıl Gaziantep umut varmı
Antep kötü oynuyor. UmutlanmaSadece golü gördüm abiler nasıl Gaziantep umut varmı
İşimiz gene yüce rabbime kaldıAntep kötü oynuyor. Umutlanma
frede temas edersen yere düşüyor o yüzden yaklaşmıyorlarantap defans yapip ilerde zencilere topu sisirse ikiyi bulur
fred tek basina orta sahada top yapiyor
biz bu sekilde fena ezerdik bunlari simdi