Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.723
- 7.343
- 1.843
köy takımı koysan 3 dkda 3 gol yemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penaltı yav adamın kafasına vuruyor. 5 dakika önce de dzekoyu itti herif kaşınıyorBu getirdikleri yabancı VAR'lar araştırılmalıdır. Böyle bir penaltı vermek için ya fenerli ya da şikeci olman lazım.
Fenerine güzel maç satardı. 2000-2001 şampiyonluğu kendisinin hediyesidir.Celal Doğan geldi aklıma sebepsiz...
Seneye de bunlar düşsün
Puan almayacaklarını aylar öncesinden söylemiştim. Arada bir kaç maç beklenmedik sürprizler olması bu ligin kirli olduğu gerceğini değiştirmiyor. Gaziantep 5 atsa 7 yiyecek. 2.yarı sahada yürüdüler. Gaziantep'in Rize ve Kasımpaşa gibi azılı Fb yandaşı olduğunu söylemiştimKozlowski ve Okereke olsa net puan çıkarırlarmış adamların neden geçen hafta operasyon çektikleri belli oluyor
Onun için önce karşında gol atmaya niyetli takım olmalı. Antep 2.yarıya fb ye 3 puan armağan etmek için çıktıBunlar öyle lanetlenmiş bir kavim ki son 10 dk da 2 gol bile yeseler şaşırmam
Kayseri ile bizim de maçımız var maalesefBende bunu bekleyenlerdendim ama yanilmisim. Yatalim kalkalim kayserinin onurlu mucadelesine tesekkur edelim.
Yarinda maci kazanalim. Haftaya bu konu tamamen cozulur artik
Çok doğru fakat Başka kimin hediyesidir reisFenerine güzel maç satardı. 2000-2001 şampiyonluğu kendisinin hediyesidir.
Haftaya sivasi yenelim onlari bi dusurelimde. Bu serefsizler seneye artik duserse duserBodrum maçını açtım en azından onları düşüreyim
Emre denen itin ve maalesef Okan Buruk'un hediyesidir.Çok doğru fakat Başka kimin hediyesidir reis
Maalesef haklısınOnun için önce karşında gol atmaya niyetli takım olmalı. Antep 2.yarıya fb ye 3 puan armağan etmek için çıktı