Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.364
- 43.149
- 3.748
Emre tasdemir sen adamin dibisin helal olsun sana ..Su satilmis kopeklerin icinde adam gibi yirtindin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk yenecek bunları demişti dersinizFener kalan maclarda puan kaybetmez
Penaltı felan değil. Dirsek mi attı, adamı itti mi, tokat mı attı, kafaya çıkmışlar yani rakibin kontrolünde falan değil, yükselirken eli kafasını sıyırdı diye penaltı mı olur?Penaltı yav adamın kafasına vuruyor. 5 dakika önce de dzekoyu itti herif kaşınıyor
Hiç sanmıyorum reis. Aynen devam ederler bence.Bunların gelecek sezonu yok ..bu sene şampiyon oldular yoksa önleri karanlık
Hic mutlu olani görmedim ben çoğu küfür ediyor bugün alinin aciklamalardan sonraFb taraftarı mutlu. Ne eşşek bir oluşum ya.
Bjk o maci kazansın Beşiktaş çarşıda yok mu beni ..... diye bagiririmBjk yenecek bunları demişti dersiniz
Yahu bu sene sadece.. el nesri.. talisca ve skniar a 70 milyon euro para gömdülerGeçen sene de aynı şeyi söylüyorduk.
Kufurleri alayimSevinmwyin febe cevirip 3-1 yenecektir
Yav adamın kafasına avuç içiyle vuruyor. Kafaya çıkmaya çalışan adamın katasına vuruyor. Herf penaltı için 10 dakika çabaladı.Penaltı felan değil. Dirsek mi attı, adamı itti mi, tokat mı attı, kafaya çıkmışlar yani rakibin kontrolünde falan değil, yükselirken eli kafasını sıyırdı diye penaltı mı olur?
Bu maçı zorbay küçük denen şerefsiz faişenin katkılarıyla geçen hafta kazandılar zaten.Boateng’in nesi iyi lan
Kozlowski ile Okereke’nin yarısı kadar topçu yok sahada