SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Gaziantep FK XI: Burak, Sorescu, Viana, Semih, Husic, Ndiaye, Ogün, Maxim, Halil, Lungoyi, Boateng.

Fenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Skriniar, Çağlar, Yusuf, Oğuz, İsmail, Fred, Kostic, İrfan Can Kahveci, Talisca, Dzeko.

Livakovic, dingil Nesiri ve Smanskyi kesik yemiş. Tadic'in de ritmi bozulmuştu. Maximin de yok.

Tam beraberlik maçı.

maxim sadece fener maclarında degil her macta dengesiz oynuyor ama iyi şut çekiyor diye oynatıyorlar

maximenle tartışması iyi olmuş kadroları daha kısır tabi antepte lungoyi boateng ne yapar bakalım

biz bu antepi depte kutucunun attığı golle zar zor yenmiştik.Bu maçta cezalı olan kozlowski perişan etmişti bizi.Ayrıca o maçta yanlış hatırlamıyorsam antep yine 3 lü oynamıştı

Talisca ve Dzeko kosamiyor.
Normal sartlarda baski yememesi lazim Antep'in defansi.
Antep'i bir mac bile izlemedim, bizim macta da nasil oynadiklarini hatirlamiyorum.
Ama kac haftadir oynamayan ve 90 dk kondisyonu olmayan Irfan Can'i da eklersek birseyler olabilir.
Yeter ki Antep adam gibi mucadele etsin ve korkmasin.

Geriye yaslanirlarsa Fener 5 atar. Cunku Talisca da, Dzeko da, Irfan da bitiricilik konusunda iyi topcular.
Ama kosturursan ileri geri pilleri 30 dk'da biter.

Selcuk nasil bir TD onu da bilmiyorum, bunlari yapabilecek kapasitesi var mi emin degilim.

Geri
Üst Alt