Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet yayınlarını dinlerken duydum ,kayseri macında cıkarken el kol yapmış maximen bu da idmanlarda yedek baslatmıs bu hafta sonra sakat makat demısler taraftar kudurmasın diye bu malları öne tasıyan tek oyuncuydu ciddi etkıleryine mi tartışmışlar?
Galiba oyle, yedeklerde bile yok.
evet yayınlarını dinlerken duydum ,kayseri macında cıkarken el kol yapmış maximen bu da idmanlarda yedek baslatmıs bu hafta sonra sakat makat demısler taraftar kudurmasın diye bu malları öne tasıyan tek oyuncuydu ciddi etkıler
keşke maxim yerine furkan oynasaydı reisMaxim maçı bırakmazsa puan alabilir de herifin bırakmadiği maç yok maalesef
Herifi cezali yapmasalardı maxim 8 o 10 oynuyordu maxim oynasaydi bile etkisi az olurdu.keşke maxim yerine furkan oynasaydı reis
aynen bende 1. sıraya o visca denen lavuğu yazardım1 visca
2 maxim
ligde fb ateşi ile yanıp tutuşan 2 topçu
maksim birtek fener maclarında degil her macta sarı kartlık oynuyor her macta mala baglıyor, iyi şut atıyor diye oynatılıyor sadeceaynen bende 1. sıraya o visca denen lavuğu yazardım
1 visca
2 maxim
ligde fb ateşi ile yanıp tutuşan 2 topçu