SL 24/25 H:34 | Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş | MS | 4 Mayıs

Benim için muhteşem bir hafta sonuydu. Hollanda’dan 6 arkadaş geldik (2’si Beşiktaş, 2’si Trabzonspor taraftarı). Sivas maçı harikaydı; aslanlar işi ilk yarıda bitirdi zaten.

Normalde bugün Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Beşiktaş Çarşı’da izleyecektik, ama sorduğumuz biletler aşırı pahalıydı. Yine de Kadıköy’e gidip şansımızı deneyelim dedik. Daha önce duyduğumuz fiyatların çok altında, kara borsadan bilet bulduk ve içeri girdik.

Yemin ederim çok üzüldüm ya… Yönetim, El-Nesyri, Tadic ve Mourinho’ya fena küfür ettiler. Biz de çekirdeğimizi alıp onları izledik. İstanbul hafta sonumuz için mükemmel bir final oldu.

Teşekkürler Galatasaray, teşekkürler ezikler! Ağlamalarını yakından izlemek isteyen arkadaşlara, mutlaka bir maçlarına gitmelerini tavsiye ederim.

Adamlar ligde 32 maç oynadı
2000 dakikayı geçen sadece 4 oyuncuları var
Fred, Tadic, Dzeko ve Szymanski
İkisi futboldan emekli olmayı bekliyor
Diğeri de çok düştü, tempo ve fizik olarak hiç yok
Kalan tek adam da zayıf oyuncu

Bizde 7 kişi 2000 dakikayı geçmiş bulunuyor
Kalecimiz hariç yaşlı oyuncu yok içlerinde

Şu puana ulaşmış takımın daha kalecisi bile belli değil, kim nerede oynuyor belli değil. Defansı bile sürekli değişiyor.

Şampiyon olacak takımın 11'inde en az 7-8 oyuncu kafadan sayabilmen lazım. Bizde sezon genelinde ilk 11 açısından sağ-sol bek, Mertens'in yaşlılığı ve orta sahada Torreira'yı rahatlatacak bir adam eksikti. Kanatlarda yeterince alternatif yoktu. Bunlar yine tonla adam alıp sıfırdan kadro yapacaktır. Biz ona göre şu elimizdeki tutmayan yabancılar başta olmak üzere işe yaramazları elden çıkarıp üst düzey bir kaç oyuncu alırsak önümüz açık

Şampiyonluk garantilenince en az 3 kırmızı kart görecekler.

Acun denen algının kralı kırmızı kartsız sezonu tamamladılar muhabbetinin dönmesini istemez.
Tatile erken çıkmak isteyen topçular görecektir zaten gelecek sezon olmayacak yaşlı ekip direk kaçar

Geri
Üst Alt