Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk sağlam dursa ne kol gibi kol var bjkye girecek..İlk yarı beşiktaş'ın atacağı ve fenerin bir şey yapamayacağı o kadar belliydi ki.. umarım ikinci yarı beşiktaş sağlam durur.
Çok kötü stoperburda skniar falan övülüyordu
Nasil oluyoruz yav 8 puanla 3 hafta kala matematiksel ilan edemiyorsunBu skora göre eğer haftaya kazanırsak şampiyon oluyoruz beyler.
İkinci yarı maçı çevirirlerse istifanın i’si bile akıllarına gelmez. Bu zerzevatlar böyle bir topluluk.yönetim istifa diye bağırmak için gol yemeyi beklediler
Matematiksel olarak yine garantilenmiyorBu skora göre eğer haftaya kazanırsak şampiyon oluyoruz beyler.
Gelmeden hep dedik bunları. Bize gitmez cris v2 olur dedik4lude skriniar çok büyük çöp avrupada olsa her maç kirmizisi var
herif hareket edemiyor kosamiyor beli dönene kadar araran 10 dakika geçiyorburda skniar falan övülüyordu
sari kartlilari cikartirAglak mprinyo ismaili cikarip bi forvet alir oyuna. Hep ayni bakalim bu sefer sonuc ne olacak
Ben yanlış hesaplamışım üstad. Fark 5 değil 6 sandım.Nasil oluyoruz yav 8 puanla 3 hafta kala matematiksel ilan edemiyorsun