SL 24/25 H:34 | Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş | MS | 4 Mayıs

Söyleyeceklerimi aksi takdirde, yani febe bizim durumumuzda olsa bile söylerdim ama bu maçın sonucu şampiyonluğu bir gram bile etkilemeyecek. Son maçlarda, ve özellikle bugün oynanan maçta Galatasaray‘in oynadigi futbol gerçekten de ligin çok üzerinde. İkisi evde olmak üzere geri kalan 4 maçta şu anki Galatasaray takimindan 3 puan alacak takım kesinlikle yok bana göre

BJK'nin as stoperlerinin alayı sakatlanmış maalesef. Normal şartlarda berabere bitecek maç ama BJK'nin stoperlerde ismi geçenler oynarsa FB 4'den aşağı atmaz. Anadolu takımlarında bile o kadar kötü stoper 2'lisi yok çünkü.

Fener de bok gibi oynuyor ama yine bir tiriska frikigi olabilir

Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

Cumartesi'den rakibini 30 dakikada 4lemiş ve sarı kartlı oyuncularını da korumayı başarmış Gslı taraftarların göbeğini kaşıya kaşıya izleyeceği maç.

Umarız her iki takım adına da olabilecek en kötü şeyler olur.

BJK'nin as stoperlerinin alayı sakatlanmış maalesef. Normal şartlarda berabere bitecek maç ama BJK'nin stoperlerde ismi geçenler oynarsa FB 4'den aşağı atmaz. Anadolu takımlarında bile o kadar kötü stoper 2'lisi yok çünkü.
Kim oynayacakmis stoperde masuaku mu

Hakem fb lehine penaltı uydurasa bjk liler aman ne olacak maçı alsak şampiyon mu olacaktık sanki derler. Adamlardan çıt çıkmıyor. sanki halı saha maçına çıkacaklar Şeref yoksunları.

Eskiden bu maçlarda bjk kazansın isterdim ama bjk son dönemlerde o kadar ağlak ve yancı bir profile büründü ki artık ne halleri varsa görsünler istiyorum. Maçın sonucu ne olursa olsun sevineceğim bir maç olacak.

Fener camiası salmış durumda ,taraftar özellikle tepki koymak için kıvılcım bekliyor
8jk ise uefa için akbille kapisiyor

Geri
Üst Alt