- 4 Aralık 2009
- 14.105
- 10.518
- 2.498
Bu herifin sürekli bacağını takıp penaltı beklemesi yetti gerçekten ya. Koduğumun sahtekarı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermedi diye alaycı şekilde gülüyor bi de laleAyağını rakibin bacağına çarptırarak penaltı almaya çalışıyor sahtekar ihtiyar
Sahtekar boşnak iti
Ya ben acidan dolayi mi farkli goruyorum? Sanki Leo kaldirdigi ayaginamudahale yapmis gibi gordum. Bana penalti gibi gelmisti.Kendisini taktırdı
Lig bitti istedikleri algilari yapsinlar cokta taragimdaVerseydi keşke yaw saçma salak algı yaparlar bunun üstünden :d
Mertens in pozisyonundan farkı yok bence ads maçındaki. Mertens inki daha profesyoneldi tabiYa ben acidan dolayi mi farkli goruyorum? Sanki Leo kaldirdigi ayaginamudahale yapmis gibi gordum. Bana penalti gibi gelmisti.
?Puahahahahsndnndndndnsnsnnens
![]()
Tekrarinda oyle gibi gordum de hakli olabilirsin, cok dikkatli bakmadim.Mertens in pozisyonundan farkı yok bence ads maçındaki.
Ben de penaltı olduğunu düşünüyorum. Dzeko zaten topu çekiyor, Başakşehirli bundan sonra hamle yapıyor, ortada top yok Başaklı hamle yaptığında. Pozisyonu başka açıdan görürsem fikrim değişir belkiYa ben acidan dolayi mi farkli goruyorum? Sanki Leo kaldirdigi ayaginamudahale yapmis gibi gordum. Bana penalti gibi gelmisti.

Olabilir, ama dikkat et kuş çular damlar birazdanTekrarinda oyle gibi gordum de hakli olabilirsin, cok dikkatli bakmadim.