- 2 Nisan 2012
- 42.994
- 22.131
- 2.888
Bu hıyarları niye cuma gününe vermişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra bunların şaibeli maçlarının önemi yok, biz kendi işimize bakacağız. istedikleri kadar ittirebilirler artık, çokta fifi. Bunların maçını normalde izlemem, ama artık bu son 4 maçı keyifle izlerim.
kazanmamız gerek vasf - puan alacak halleri yokcuma günü bizi şampiyon yaparlar maç kazanıp şampiyon olmadan sarmaz hep zararlar yav artık sarmıyor
Biz oynamadan sampiyon olmuyoruz henuz yani ne anlatmaya calistigini cozemedim aslinda. Cuma gunu sampiyon olunmuyor yani.cuma günü bizi şampiyon yaparlar maç kazanıp şampiyon olmadan sarmaz hep zararlar yav artık sarmıyor
berabere kalırlar maks dün gibi kutlarız garantilemekten bahsetmedimBiz oynamadan sampiyon olmuyoruz henuz yani ne anlatmaya calistigini cozemedim aslinda. Cuma gunu sampiyon olunmuyor yani.
Tamam berabere kalsa bunlar bizim yine Trabzon macini kazanmadan sampiyonluk garantilenmis olmuyor. Puan farki 7 olur Trabzon maci oncesi onu demeye calistim.berabere kalırlar maks dün gibi kutlarız garantilemekten bahsetmedim
on numara bir olay bence.Bu hıyarları niye cuma gününe vermişler
İstedikleri kadar bilensinler. Tekke geldiğinden beri berbat futbol oynuyorlar. Seneye 15. hafta filan kovulur.BŞ kazansa, biz berabere kalsak, en temizi olur. TS taraftarı da gereksiz azgınlık göstermez bu sayede.
Ben de TS un sorun çıkarmaya gücü yetmeyecektir diye düşünüyorum. Maçı hele de farklı kazanıp şampiyonluk sevinci yaşarsak, özellikle FB-BJK sempatizanı Trabzonlular, stadda ve stad dışında birbirlerinin gazıyla galeyana gelebilirler diye öyle dedim. Önemsiz bir detay. Bizim takım böyle oynadıktan sonra hiçbir TR takımının şansı yok; keşke BJK maçı kalan haftalarda oynansaydı.İstedikleri kadar bilensinler. Tekke geldiğinden beri berbat futbol oynuyorlar. Seneye 15. hafta filan kovulur.
K. Paşa maçında 1 tane pozisyonları vardı. Attıkları gol de zaten çok uzaktan ceza sahası dışından şans golüylü, normalde maçın 4-1 filan bitmesi gerekiyordu. O defans ve orta saha hattı ile hiçbir şekilde şansları yok. Hele Uğurcan ve Savic olmazsa tarihi fark olabilir.
Bu hafta oynayan kaleci 2. ligde zor oynar. Hiçbir topu tutamıyor. Her gelen topu sektiriyor, hem de rakip oyuncunun önüne. Stoperde Okay oynuyor, inanılmaz ağır kalıyor.
Erken gol bulursak 4-5'ten aşağı atmayız.
Yeter ki şu Nwakame denen herifi 45 dk tut, sonra adım atacak hali kalmıyor zaten. Koyacaksın Sallai'yi sağ beke, güreşip duracak orada.
Sikan ve Banza'ya zaten Lemina ve Davinson adım attırmaz.
Herkes kendine gelsin.
Badici zaten yenemezde, oldu yendi diyelim.
Gidip TS'den gereken skoru alıp şampiyon olmalıyız.
Sonrasında da kupa finalinde ayık/sarhoş bilmem ama konsantre olup onu da almalıyız.
Toplam 2 haftada 3 maç kaldı. Ondan sonra kutlama da yapılır zaten.
Ayrıca oldu da FB yenildi ve biz TS'den 1 puan alıp (en kötü) şampiyon olduk. 1 gün kutlarız. Esas kutlama kupa finali gecesi sonrası ve Kayseri maçı sonrası olur statta.
O yüzden gevşemek yok.