Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.099
- 17.811
- 2.228
crespo az önce kaptığı topla dümdüz gitse önü bomboş gitti çapraza 3 febelinin arasına girdi mal kaptırdı topu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de Fred'in net sarı kartı var.İlk 35 dakikada Fenerbahçe aleyhine iki tane ikinci sarı karttan kırmızı (Carlos ve Talisca) ve bir direkt kırmızı kart (Amrabat) atlandı. Džeko'nun pozisyonu ise ben penaltı olarak gördüm.
Bir daha izleİlk 35 dakikada Fenerbahçe aleyhine iki tane ikinci sarı karttan kırmızı (Carlos ve Talisca) ve bir direkt kırmızı kart (Amrabat) atlandı. Džeko'nun pozisyonu ise ben penaltı olarak gördüm.
Biz sampiyonluk garantileyelim bak nasil ilk macta goruyorlar kirmizi.Lig bittikten sonra kart görmemeleri daha iyi. Kırmızı yemeden sezonu tamamlasınlar, neyin ne olduğu daha net ortada olur.
Bunlar ne evladı
Ne evladı oldukları ile ilgilenmiyorum kardeşim.. Ancak yıllardır şunları bize ezeli rakip diye itelemeye çalışıyorlar.. Coğrafya kaderdir, bize de bunlar düştü..Bunlar ne evladı ağabey