Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.934
- 36.450
- 3.798
Fb keşke alsa kendisinin bonservisini.10 dk oldu açalı, Skriniar leş atıyor. Salmış muhtemelen de 12 milyon €’lar da verilmez buna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb keşke alsa kendisinin bonservisini.10 dk oldu açalı, Skriniar leş atıyor. Salmış muhtemelen de 12 milyon €’lar da verilmez buna
Alırlarsa daha iyi oynayabilir. Bence Fener’i kafada bitirmiş. He niye alsınlar demiyorum çünkü bunlar stoperde hep parayı çöpe atıyorlar. Skriniar gelmezse onun parasına daha kötüsü gelir muhtemelenFb keşke alsa kendisinin bonservisini.
Skriniar 3'lüde iyi oynuyorsa da 2'lide ciddi hatalar yapıyor o yüzden almalarını isterim ben maaşı da çok yüksek olacaktır çünkü.Alırlarsa daha iyi oynayabilir. Bence Fener’i kafada bitirmiş. He niye alsınlar demiyorum çünkü bunlar stoperde hep parayı çöpe atıyorlar. Skriniar gelmezse onun parasına daha kötüsü gelir muhtemelen
@Oral Sevmez ironi yaptım oglumSkrinar müthiş stoper
yarista olsalar sari bile verilme ihtimali olmayan pozisyonOo simdi gordum , Şov amacli lig bitince gorulen kirmizi kart ha...
Ilkokul seviyesi ayarlar ha
@Oral Sevmez katakulli kart mi dogru mu