Furkan Kaya
Tecrübeli Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.421
- 5.451
- 1.043
fbjk ikiside koçlar tarafından fonlanan kuşdaş kulüpler ikisinde şampiyon olmasını istemiyorum biz olacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra da kabzasiyla bjkye geçir renkdaşBizim olmadigimiz yerde FB olmasinda kim olursa olsun diyorumda, BJK'de çok migde bulandiriyor.
Fenerbahçe ne kadar igrenç bir kulüb...silahimda iki kursun olsa ve karsimda BJK ve FB dursun, iki kere FB'nin kellesine vururum.
Ligde iyi oynadıklarını düşünmüyorum, samsun ve Sivas'a karşı pek iyi değillerdi. Hafta içinde ki lugano maçında iyilerdi amaFbye az biraz bakabildim de bu malları hiç izlemedim
Bronkorst da iş var mı yoksa karambole mi takılıyolar
Erken form tuttuklarını dusunuyorum. Yaşlı oyuncuları serebilir ilerleyen dönemde. Ama sampiyon oldukları sene topal abubakar bile sakatlanmadıydı biraz ballılar sakatlık konusundaFbye az biraz bakabildim de bu malları hiç izlemedim
Bronkorst da iş var mı yoksa karambole mi takılıyolar
Eyup olsun biz olamayacaksak,yalniz oyle birsey olsa artik yerden kalkamazlarBizim olmadigimiz yerde FB olmasinda kim olursa olsun diyorumda, BJK'de çok migde bulandiriyor.
Fenerbahçe ne kadar igrenç bir kulüb...silahimda iki kursun olsa ve karsimda BJK ve FB dursun, iki kere FB'nin kellesine vururum.
Bu dediklerin biraz kahinlik oluyor. Futbolda hiç birşeyin kesinliği yok sonuçta. En müthiş topçun sakatlanıp sezonu kapatabilir de. iyi oynayan bir adamın da düşüşe geçip geçmeyeceğini kimse bilemezRafa Silva"yi lincoln"e benzetiyorum.
Hagi'den sonra 10 numara aramıştık yıllarca ve fenerde Alex gerçeği vardı.
Lincoln lige fırtına gibi başlamıştı ama daha sonra düşüşe geçti, Rafa Silva da öyle olacak bence
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi