SL 24/25 H:4 | Beşiktaş 2-0 Sivasspor | MS | 1 Eylül

fbjk ikiside koçlar tarafından fonlanan kuşdaş kulüpler ikisinde şampiyon olmasını istemiyorum biz olacağız

Bizim olmadigimiz yerde FB olmasinda kim olursa olsun diyorumda, BJK'de çok migde bulandiriyor.

Fenerbahçe ne kadar igrenç bir kulüb...silahimda iki kursun olsa ve karsimda BJK ve FB dursun, iki kere FB'nin kellesine vururum.

beşiktaş sahaya iyi yerleşiyo, iyi yardımlaşıyo ama rafa'nın paslar ve gedson'un boş koşular hariç üretici olmaktan çok uzaklar. kerem tipi bi adamı bunlara ver hakikaten en azından oyun olarak bizim ligde rakipsiz olurlar. tabi öyle bi adam için de 15 çıkmaları lazım onu da muçi-musrati'yle hiç ettiler. sene başında da tahmin ettiğimiz gibi oğuz aydın gibi bi profil en çok bunlara uyardı, paraya koşacam diye 2 kanatta da 3. alternatif olarak kariyerinden belki 2 sene yedi aptal oğlan.

bjk'in ceza sahasında topla buluşma 6, penaltısız xg 0,36 imiş.

bayağı leş duruyor. nasıl oynuyorlar ki?

Fbye az biraz bakabildim de bu malları hiç izlemedim

Bronkorst da iş var mı yoksa karambole mi takılıyolar

Ligde iyi oynadıklarını düşünmüyorum, samsun ve Sivas'a karşı pek iyi değillerdi. Hafta içinde ki lugano maçında iyilerdi ama

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erken form tuttuklarını dusunuyorum. Yaşlı oyuncuları serebilir ilerleyen dönemde. Ama sampiyon oldukları sene topal abubakar bile sakatlanmadıydı biraz ballılar sakatlık konusunda

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Rafa Silva"yi lincoln"e benzetiyorum.
Hagi'den sonra 10 numara aramıştık yıllarca ve fenerde Alex gerçeği vardı.
Lincoln lige fırtına gibi başlamıştı ama daha sonra düşüşe geçti, Rafa Silva da öyle olacak bence

şansımız kerem-icardi-mertens-barış gibi ligde muadili çok az oyunculara sahip olmamız. azıcık dengeli olsa oyun olarak fener'in de beşiktaş'ın da gerisindeyiz bence.

Lan bunlar bizim.marsi soyledikleri icin kafam karisiyor arada baska mars bulamamis mi danalar

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim olmadigimiz yerde FB olmasinda kim olursa olsun diyorumda, BJK'de çok migde bulandiriyor.

Fenerbahçe ne kadar igrenç bir kulüb...silahimda iki kursun olsa ve karsimda BJK ve FB dursun, iki kere FB'nin kellesine vururum.
Eyup olsun biz olamayacaksak,yalniz oyle birsey olsa artik yerden kalkamazlar

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize ne zaman şok press yapıp kitlediler bunların da yaşayıp sıçışları yaşayacağı oyun o. Fiziksel olarak biraz da düşünce boku yediler.

Rafa Silva"yi lincoln"e benzetiyorum.
Hagi'den sonra 10 numara aramıştık yıllarca ve fenerde Alex gerçeği vardı.
Lincoln lige fırtına gibi başlamıştı ama daha sonra düşüşe geçti, Rafa Silva da öyle olacak bence

Bu dediklerin biraz kahinlik oluyor. Futbolda hiç birşeyin kesinliği yok sonuçta. En müthiş topçun sakatlanıp sezonu kapatabilir de. iyi oynayan bir adamın da düşüşe geçip geçmeyeceğini kimse bilemez

Bunların rakipleri niye düz yolda sürekli düşüyor lan

Bjk 1-2 tane net katkı alabileceği transfer yaparsa şampiyonluk yarışında sonuna kadar olur. Transfer yapmazsa sıkıntı yaşar.

Geri
Üst Alt