frikigi muthis kullandi . tamda olmasi gereken yere...
taremi de gelen ortayi akillica rovesatamsi bel hizasi loop tiplemesi yapinca o sira merino nun eli topu engellemis oldu. penalti.
hakan frikikle baslattigi pozisyon sekansini penalti ile bitirerek devreyi inter lehine 1-0 onde kapattirdi.
ben macin ozellike ilk 10 dakikasinda interi begendim . baslar baslamaz direkten donen muthis sutlu akin,,, hemen akabinde hakan'in imza sutlarindan biri nin diregi yerden siyirarak disari cikmasi,,
bu sekanslari ard arda izlerken - tarafimi - acaba erken bir gol mu geliyorun habercisi midir babinda hislere sevk etti . inter devam eder beklentisi gibi bir girisden sonra,,, 20 den sonra kanimca arsenal kontrolu ele aldi. solda martinelli,sagda saka ile saglam bindirmeler yaptilar, bu siralardan 40larin basina kadar etkili kornerler kazandilar,hepsinde de saglam taktiksel duran top sema'si izledik , ki , inter bunlari savurmada veya sezmede zorlandi diyebilirim .
derken ,devre boyle kapanacagini bekliyorken, basta vurguladigim sekans beraberinde klasik haan penaltisi ile bu mac ozelinde bekledigimiz ^gol^ gerceklesmis oldu .
macin 2.yarisinda iki tarafin hamlelerini merak ediyorum. inter de yedeklerde saglam isimler mevcut.
arsenal, kanatsal kontralar disinda, kornerlerden ve frikiklerden(henuz saka frikik bu devre kullanmadi) gol bulma denemelerine devam edecektir diye tahmin ediyorum .
inter 1-0i mi koruyacak - yoksa normal oyununa devam edip 2yi mi arayacak , keza ,arsenal en azindan beraberligi bulabilecek mi - sorulari - tarafim adina 2.yariya dair ayri merak edilesi noktalar .
iyi seyirler.
saygi ve selamlar.