- 24 Temmuz 2021
- 12.792
- 4.992
- 618
Bakalım sara kadar el nesri de konuşulacak mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aralarında oynanan 42 lig maçının 34ü fb galibiyeti, böyle bir istatistik varKasımpaşa 1959 yılında mı ne Fenerbahçe'den puan almış. Tarih tekerrürden ibarettir, neden olmasın? ? ?
%81 galibiyet yüzdesi. oha. inanılmaz. yenilmeme yüzdesi %90'ın üzerindedir muhtemelen. bir de 42 maç hee?aralarında oynanan 42 lig maçının 34ü fb galibiyeti, böyle bir istatistik var
geçen seneki ilk yarıdaki 0-2lik maçta da yine skandal bir penaltı verilmişti dzeko'ya. temas bile yoktu hatta dzeko'nun sarı kart görmesi gerekiyordu.yakın dönemda 2-1lik maçlarda kpaşa iyi oynamıştı. geçen seneki malum rezalet bi penaltıyla tescillenirken ondan önceki 2-1de kpaşa çok iyi oynamış 90.dkda faülle karışık bi karambolde ifb gol atıp kazanmıştı
Ekli dosyayı görüntüle 262402
bugün allahın izniyle kpaşa trenti bozup ifbyi domaltacaktır
geçen seneki ilk yarıdaki 0-2lik maçta da yine skandal bir penaltı verilmişti dzeko'ya. temas bile yoktu hatta dzeko'nun sarı kart görmesi gerekiyordu.![]()
nasıl yaw? 4 maçta 3 sarı kart mı görmüş bu :d
kasımpaşanın 4 galibiyeti var yani %10 oran%81 galibiyet yüzdesi. oha. inanılmaz. yenilmeme yüzdesi %90'ın üzerindedir muhtemelen. bir de 42 maç hee?
acaba aralarında 30+ maç olup da birbirine karşı bu kadar galibiyet yüzdesi olan iki takım daha var mıdır süper lig seviyesinde?
Yanlis bilgi
şimdi baktım ligde 2 tane sarı kart görmüş bu sene,cezalı falan olmaz millet nerden çıkarmış bu bilgiyi : )Yanlis bilgi
Editler misin üstad ben 10 dk gectigi icin editleyemiyorumYanlis bilgi
problem değil. oran yine çok çok yüksek.kasımpaşanın 4 galibiyeti var yani %10 oran
Iyi bakmiyorlar, adamin 2 sarisi var zaten nereden cikartmislar bende anlamadim.şimdi baktım ligde 2 tane sarı kart görmüş bu sene,cezalı falan olmaz millet nerden çıkarmış bu bilgiyi : )