SL 24/25 H:5 | Kasımpaşa 0-2 Fenerbahçe | MS | 15 Eylül

Nesyri 11 deymis. Kendisini kasimpasa hayata döndürür hatrick falan yapar

Acaba brekalo ve barak oynar mi? Bizle oynasalar banko oynardi da fbyr karsi hazir değildi diyebilirler. Ayrıca bugun hava yağmurlu ve serin. Yani her an bit 11 oyuncusu usutup ishal olup kadrodan çıkabilir Kasımpaşada. Normal durumlar alıştık artık
fb'ye gol atsın barak.
fb yesin ...

:d

Dakika 90+5 kasımpaşa önde olursa öyle açılıp izlenecek maç. kasımpaşa'dan o kadar ümitsizim düşünün maçı.

Bunlarında fred tripleri ayrı komik sanki fredle barcelona fredsiz Çemişgezek fc oluyorlar. Ulan siz her türlü eziksiniz fredli fredsiz şaibelisiniz hep.
rize maçında kova kaleciye 3 gol attı ya en son, iyice tanrı yaptılar.

bildiğin sahaya bıraktı o maç.

ismail yüksek net şekilde çok çok daha önemli bir oyuncu fb için.

Kasımpaşa’nın puan alabilmesi için uzatmaların son 30 saniyesine berabere girmesi lazım yoksa anında fb için penaltı uydurulur

Kasımpaşa'nın ilk 11'i belli oldu.

Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Kevin Rodrigues, Loret Sadiku, Gökhan Gül, Mortadha Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Josip Brekalo, Nuno Da Costa

rize maçında kova kaleciye 3 gol attı ya en son, iyice tanrı yaptılar.

bildiğin sahaya bıraktı o maç.

ismail yüksek net şekilde çok çok daha önemli bir oyuncu fb için.
Kesinlikle o çocuk lig için yeterli fred dediğin admın yaptıgı lig için sıradan seyler kasımpaşaya karşı fredi ne yapacaklarsa triplere gel rengim ya komikler

Izlemeye gerek yok. Ne olacagi belli zaten.

Ben daha cok Eyüpspor macini merak ediyorum.

Oo kpşa ile oynuyorlar demek

Kpaşa şikecilere güzel bir moral gecesi düzenleyecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakem kimdi ?

yoksa geçen seneden nostalji GELİYORUM ABİ Cihan mı? gene bir kasımpaşa maçıydı ve Cihan geldi.

Ee noldu övdüğünüz fb bek yedeksiz maça çıkıyor. Oster veya merte bişey olsa yedekte bekleri yok.

Geri
Üst Alt