ŞL 24/25 H:5 | Liverpool 2-0 Real Madrid | MS | 27 Kasım | tabii Spor

Aga bunlar nasıl top oynuyor. Biraz son vuruşlar iyi olsa liv daha farklı alırdı. Orta sahaları çok iyi. Hem bu maçı hem de benfica maçını beraberinde seyrettim. En az 3 4 siklet fark var

Liverpool avrupa’nin en form da takimi

Durdurmak cok zor ama sezon boyunca bunu devam ettirmeleri imkansiz yani form düsüklügü de olacaktir yilbasindan sonra belki

Ligde kredileri de var

Angelotti gururun var mı istifa et istifa ne alaka diyenler siz vasat sevici misiniz angelotti hoca degil realdeki oyuncular oyuncu değil . 1 verene sirtimda tasirim falan yazıyorlar mi acaba 🙂🙂🙂🙂

04-05 sezonuna doğru gidiyor iş.

Real kağıt üstünde hayvani kadroya sahip olmasına rağmen tüm kulvarlarda babayı alacak gibi.

Angelotti gururun var mı istifa et istifa ne alaka diyenler siz vasat sevici misiniz angelotti hoca degil realdeki oyuncular oyuncu değil . 1 verene sirtimda tasirim falan yazıyorlar mi acaba 🙂🙂🙂🙂
Cümlenin son iki kelimesine kadar sana söverek geldim Denizcim, hakkını helal et.

ayayayayayayay

mctarjg.jpeg

Puan durumund PSG ve Real madrid'e bir bakın.

City'nin son 3 maçında 3te 3 yapma zorunluluğuna bir bakın.

ve deyinki "yeni sistem kötü".

tam olması gerkeen oluyor aslında - performansı kötü olan tokadı yiyor hemen. Tüm dünyada da şu Mbappe balonu sönmüştür biraz umarım.

Puan durumund PSG ve Real madrid'e bir bakın.

City'nin son 3 maçında 3te 3 yapma zorunluluğuna bir bakın.

ve deyinki "yeni sistem kötü".

tam olması gerkeen oluyor aslında - performansı kötü olan tokadı yiyor hemen. Tüm dünyada da şu Mbappe balonu sönmüştür biraz umarım.
Sistem bu şekilde devam etmelii..

Arda Güler oynasaydı Real Madrid kazanırdı. #Ancelottiİstifa

ancelottinin balı ve hakem kıyakları devreden çıkınca olağan sonuçlar üst üste geliyor haliyle

Slot'un basarili olmasi hosuma gidiyor. Genelde Hollanda'li hocalari sempatik bulmuyorum ama bu adam farkli.

Geri
Üst Alt