Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadıköy'de yenildikten sonra liderliği fbye vermeyekJk isimli takımı destekleyemeye son verelim.
Haklısın. Fakat büyüğü olacağına küçüğü olsun.Bjk isimli küçük şikecilerin, asıl büyük şikeci camianın arka bahçesi olduğunu halen anlamayan üyeleri görmek beni derinden üzüyor.
Bunlardan biri şampiyon olsa beraber kutlar.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılmıyorum. Bjk fenerden daha görmemiş, daha çirkef bir kulüp.Haklısın. Fakat büyüğü olacağına küçüğü olsun.
Fb Jk yarışı olursa görürüz beraber mi kutluyorlar yoksa birbirlerine mi giriyorlarBjk isimli küçük şikecilerin, asıl büyük şikeci camianın arka bahçesi olduğunu halen anlamayan üyeleri görmek beni derinden üzüyor.
Bunlardan biri şampiyon olsa beraber kutlar.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fb'in champ olmaması konusunda seninle aynı fikirdeyim biliyorsun ama şimdi 4/4 başladık ya, bu maçta bi 2 puan bıraksın tjk. görelim. ifb de burada kazanamaz muht. biz sondan bir kaç önceki hafta oynayacağız burada, yarışta olursak alırız.Kadıköy'de yenildikten sonra liderliği fbye vermeyek
Ayrıca Fb mi champ olsun biz sıçarsak
Derbi sonrası lider fb görmek istemiyom. Pas o yüzden.fb'in champ olmaması konusunda seninle aynı fikirdeyim biliyorsun ama şimdi 4/4 başladık ya, bu maçta bi 2 puan bıraksın tjk. görelim. ifb de burada kazanamaz muht. biz sondan bir kaç önceki hafta oynayacağız burada, yarışta olursak alırız.