SL 24/25 H:5 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 15 Eylül

Bjk alsa iyi olur ama Şenor vuracak gibi bunlara

Bjk isimli küçük şikecilerin, asıl büyük şikeci camianın arka bahçesi olduğunu halen anlamayan üyeleri görmek beni derinden üzüyor.
Bunlardan biri şampiyon olsa beraber kutlar.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk isimli küçük şikecilerin, asıl büyük şikeci camianın arka bahçesi olduğunu halen anlamayan üyeleri görmek beni derinden üzüyor.

Haklısın. Fakat büyüğü olacağına küçüğü olsun.

Haklısın. Fakat büyüğü olacağına küçüğü olsun.
Katılmıyorum. Bjk fenerden daha görmemiş, daha çirkef bir kulüp.

Bence ikisi de olmasın, hazır seri yapmışken bir aptallık yapmaz isek bu sene de şampiyon olmalıyız.

Aksi durumda tercih yapmak anlamsız. İki camia da aynı

Fb Jk yarışı olursa görürüz beraber mi kutluyorlar yoksa birbirlerine mi giriyorlar

Kadıköy'de yenildikten sonra liderliği fbye vermeyek

Ayrıca Fb mi champ olsun biz sıçarsak
fb'in champ olmaması konusunda seninle aynı fikirdeyim biliyorsun ama şimdi 4/4 başladık ya, bu maçta bi 2 puan bıraksın tjk. görelim. ifb de burada kazanamaz muht. biz sondan bir kaç önceki hafta oynayacağız burada, yarışta olursak alırız.

fb'in champ olmaması konusunda seninle aynı fikirdeyim biliyorsun ama şimdi 4/4 başladık ya, bu maçta bi 2 puan bıraksın tjk. görelim. ifb de burada kazanamaz muht. biz sondan bir kaç önceki hafta oynayacağız burada, yarışta olursak alırız.
Derbi sonrası lider fb görmek istemiyom. Pas o yüzden.

Açılış berabere gibiydi fakat bir tık Jk'ya bakıyor şimdi yine de berabere diyeceğim.

Geri
Üst Alt