- 26 Ocak 2021
- 35.225
- 33.844
- 2.233
Itsonda bu sezon baya golcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapar abi. Adam bilendi tabi haklı olarak doğuştan Gs li değil sonuçta. Böyle bi değeri kaybetmek mantık işi değildi o zaman çok üzülmüştüm Gedson tjk gidince. Burak Elmas ın kazığıdır bize.Bjkye transfer olduğu gün yaptığı resimden dolayı.
O gün bende ona bilendim işteYapar abi. Adam bilendi tabi haklı olarak doğuştan Gs li değil sonuçta. Böyle bi değeri kaybetmek mantık işi değildi o zaman çok üzülmüştüm Gedson tjk gidince. Burak Elmas ın kazığıdır bize.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bronchorst ofansif oynatıyor. Sürekli ceza sahasına dalıyorGedson kariyer rekoru kirdi hayatinda 5 gol attigi sezon yok daha 5 haftadan kirdi rekorunu
Ya akil var mantik var hangi yabancı topçu biz dururken besiktasa gitmek ister helede gecmiş sezonda bizde basarili bir sezon geçirdikden sonra. Rashica olsun Gedson olsun bizim yönetimin beceriksizliği. Gedson a para vermediler gidip bir sezon sonra oliviera gibi bos bir adama 20 milyon euro verdiler.Neden itson olsun adam çok istedi gelmek bizim yönetim almadı.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Icinde ki tjkliye susmasını söyle Artık ulanmert banza yandas