Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.297
- 4.758
Tam ihtiyacımız olan uzun boylu 6 numaraŞu okay bile bize olurmuş 6 no için çok iyi top saklıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam ihtiyacımız olan uzun boylu 6 numaraŞu okay bile bize olurmuş 6 no için çok iyi top saklıyor
Tamam dostum. Ama objektif yazıyorum diye bana Kartal yuvası falan hoş olmuyor. Görüşüne saygı duyuyorum ama gördüğümü söylüyorum diye lütfen bana böyle şeyler yazma ayıp oluyor.benim futbola bakış acım bu kardeşim
tamam gsstoreTamam dostum. Ama objektif yazıyorum diye bana Kartal yuvası falan hoş olmuyor. Görüşüne saygı duyuyorum ama gördüğümü söylüyorum diye lütfen bana böyle şeyler yazma.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolsun hocamız yüzünden bu durumdalar, yoksa o ilyas salman kılıklı teknik direktörlerini şu hafta istifaya çağırıyorlardı aynı valerian gibi, okan bitmiş takımı dirilttibizim maç dışında jkyi ne zaman izlesem kötü oynuyor. niye övüp duruyorlar bu heyeti yaw
Devam ediyor amaedemezse aşil tarafı sakatsa 1.5 ay oynamaz.
Karakter olarak da severim ben okayi. Ayni kaan gibi işinde gücündeTam ihtiyacımız olan uzun boylu 6 numara
10 dk da döner abi. İyi kapatmaları laızm.Bu maç dönebilir bence, çok erken daha.
Başımıza hagi kesildi spiker bile karttan önce pozisyondan önce ligimizde ona çok sert fauller yapılıyor mu ne buna benzer bir şey zırvaladı gerzek herifRafa nin dokunulmazlığı var galiba 2 maçtır dokunan adamlar kırmızı yiyor
Napcan ki. Berkan var orda. Derinlik katsın diye belki olabilir.Okayi biz alsaymisiz keske