SL 24/25 H:5 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 15 Eylül

Dönemde ben istemiştim çöp tanker çektiler malesef
Okay'ı ben de istemiştim 1 golle şampiyonluğu kaybettiğimiz yılın devre arasında. Taylan yerine o olsa belki şampiyon olacaktık. O zaman da çöp çekmişti bazıları. Herifin net iyi topçu olduğunu görmek zor değil ki.

Bu Rafa tam işler iyi giderken coşup işler kötü gittiğinde potadan düşerlerse sakatlanip yatisa geçecek izlenimi veriyor

şenol hoca masuakunun zaafını bildigi icin paso sağdan geliyor

bu arada şu bjk - bu sene fenere yatmaca yapamayacak bu arada.

o yüzden kaybetmesi iyi - fener maçını mecbur ciddiye almak zorunda kalacaklar.

Oha trabzon 10 kişi mi kaldı
Geç açtım 1-0’dı, kırmızıyı şimdi farkettim

Okay'ı ben de istemiştim 1 golle şampiyonluğu kaybettiğimiz yılın devre arasında. Taylan yerine o olsa belki şampiyon olacaktık. O zaman da çöp çekmişti bazıları. Herifin net iyi topçu olduğunu görmek zor değil ki.
Championshipde 2 sene o tempoda 80 maç oynayan adami bizim ligdeki çöplerle kiyas bile etmem

maçı verirsede uğurcan verir.

Trabzon çok geride karşılıyor. Ceza sahası içine gömülüyor iyice. Bu şekilde maç bitmez.

Butun sihir Rafa’da. Ona top degmeyen ataklari yok. Her topunu da tehlikeli kullaniyor. Onunde de Immobile olunca bu spektakuler baslangic kacinilmaz oldu. Beklentiler de cok dusuktu, onun da etkisi var.

Onun disinda bjk gecen seneki bjk. Sezon uzun, Rafa bu tempoda goturemez. Bekleyip gorelim.

Piero ne açıklama getirdi ? boşa efor kaybı...iki ok 1 radar ...ee ?

Geri
Üst Alt