SL 24/25 H:5 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 15 Eylül

Rafa Silva transferi bjk tarihini değiştirmiş olabilir. İnanılmaz bir topçu her dokunduğu altın oluyor
Çok akıllı adam. Yetenek de var. Zaten biliyorduk böyle olacağını açıkçası çok iyi topçu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon’un 10 kişi dayanması imkansız, bir mucize olup BJK’nin 10 kişi kalması kazım ama bu hakemler varken imkansız

Trabzonun hala savunmasi com kotu
Su ligte rafa silva mertens tipi adamlari ne zaman cozecekler acaba savunma blogu arasina kosu ya pas ya gole katki

Cok zor degil bu adamlari savunmakta
Stoper yok Turkiyede maalsef iki tane davinson koy ortaya yan yana bir tane pozisyona giremez

Trabzon 10 kişi kalmasa ben rafa'yi falan çok merak ediyordum ne yapacak diye.. Herifler acayip ballı ligde ilk ciddi rakipleri 10 .dk kırmızı yedi ..
Trabzon bizim gibi 10 kişiyi hiç oynayamiyor yayla gibi boşluklar buluyor bjk..

Bjknin tek eksik yanı rotasyonlarının dar olması Rafa Silva, Gedson, İmmobile sakatlandığı an şampiyonluğa oynama ihtimalleri yok. Sakatlık yaşamazlarsa yarışta olacaklardır her türlü.

Rafa öyle bir oynatıyor ki takımı Svenson denen adam bile topçu gibi görünüyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jimnastikçiler ne yaptığını bilerek atak yapıyor, hakkını verelim. Rafa, başta Gedson olmak üzere oyuncuların performansını arttırmış. Başakşehire 7 attığımız maçtakine benzer paslaşmalar yapıyorlar.

Şu Gedson'u ve Rafa'yı alabilecekken kaptırdık ya bunlara, deliriyorum düşündükçe.

rafa denen yer cücesi yakında ayağını eline alır 2dir ciddi sakatlıktan döndü 3de gider çok riskli oynuyor bunu durdurmak için bamgüm giriyolar

Geri
Üst Alt