SL 24/25 H:5 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 15 Eylül

Arkadaşlar sakin olur musunuz. Kendi fikrimizi de yazamayacak mıyız şurda.

Erden gittiğinde fb şa yazdım, bu akşam şam oldu, bizi yenince şampi olacaklar.

Bizim derbi kazanacağımızı düşünmüyorum, o inancımı yitirdim.
Hadi şa yi anladik Şam olmasindaki M nerden geldi? Kasimpasayi yendiler diye mi

Beşiktaş klasik sezon başı gaza geldiler. Şampiyon olamazlar. Uefa maçları başlasın ligden kopacaklar. Kadroları çok dar, ımmobile dışında forvet yok, kanat sıkıntı, savunma yedekleri yok. Bugün maç 11 11 olsa Trabzon alirdi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde Osimhen var. Onlarda yok

Bu hafta bir oyuncunun ne kadar büyük kalite farkı yarattığı net olarak görüldü

Beşiktaş'ın en büyük sorunu yerlileri ve yedek kulübesi kaliteli değil, Avrupa'da da yorulup yıpranacaklar dönüşünde güvenle sahaya sürebilecekleri kaliteli oyuncuları yok.

Mesela bizde kanat yok diyorduk ya açıkçası beşiktaş'ın durumu daha içler acısı Rashica hariç net bir kanatları bile yok.

Fb maçını bir fbli ile izledim toplasan 15 dk izledik adamda sıkıldı sesi kısıp muhabbet ettik maç boyu

Arkadaşlar sakin olur musunuz. Kendi fikrimizi de yazamayacak mıyız şurda.

Erden gittiğinde fb şa yazdım, bu akşam şam oldu, bizi yenince şampi olacaklar.

Bizim derbi kazanacağımızı düşünmüyorum, o inancımı yitirdim.
Estağfurullah tabiki hakkındır ama mantıklı mı dostum şuan sence. Yenilsek bile ki umarım yenilmeyiz ki şuan bizim takım daha önde yine sorun yok. Adamlar arenaya gelecek.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk yi gözünüzde fazla büyütmeyin alternatifsiz bir kadroları var. Arka tatarları leş. Kanatları çok iyi değil. Biraz Hollanda ekolü oynuyolar ondan ofansif gibi gözüküyor. İlk sağlam maçta gördük.

Gerçekçi olalım döverek yenerler bizi. 2 bitik takımı farkla yendik diye düzelmiş sayılmayız.

Şampi yazdım işte yon eklemedim ki

Mümkünatı yok

edit: flood olmuş yav k.bakmayın @mods
İki bitik takımın birini 1-0 zor yendiler diğerine onlarda 5 attı bizde artı her maç hakem ittirmesi oluyor onların maçlarında abartıyorsunuz biraz Fenerbahçe’yi

Hakem dogramis güya
Lan her düştüklerinde faul verdi herif daha nolcak. Kırmızı da aldılar. Yani 80 dk 10 kişi rakibi yenemeyip hakem bi diyor bi de. Bişey olsa hakemlik bişey demicem. Varsa da ts aleyhine vardır. Utanmamış mı hiç hakem derken.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt