- 10 Mart 2013
- 120.755
- 152.684
- 4.938
antalya'da da geriye düştülerBeşiktaş sanırım ilk kez geriye düştüğü bir maç oynadı. Kapanan takımlara karşı da Rafa Silva'nın ayağına bakan bir hücum güçleri var uzun vadede neler olacak göreceğiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antalya'da da geriye düştülerBeşiktaş sanırım ilk kez geriye düştüğü bir maç oynadı. Kapanan takımlara karşı da Rafa Silva'nın ayağına bakan bir hücum güçleri var uzun vadede neler olacak göreceğiz.
Hadi şa yi anladik Şam olmasindaki M nerden geldi? Kasimpasayi yendiler diye miArkadaşlar sakin olur musunuz. Kendi fikrimizi de yazamayacak mıyız şurda.
Erden gittiğinde fb şa yazdım, bu akşam şam oldu, bizi yenince şampi olacaklar.
Bizim derbi kazanacağımızı düşünmüyorum, o inancımı yitirdim.
Bjk'den şampiyon olmayacağını gördüğüm için m ekledim paşa maçı zaten antrenman maçıydı onlarınHadi şa yi anladik Şam olmasindaki M nerden geldi? Kasimpasayi yendiler diye mi
Estağfurullah tabiki hakkındır ama mantıklı mı dostum şuan sence. Yenilsek bile ki umarım yenilmeyiz ki şuan bizim takım daha önde yine sorun yok. Adamlar arenaya gelecek.Arkadaşlar sakin olur musunuz. Kendi fikrimizi de yazamayacak mıyız şurda.
Erden gittiğinde fb şa yazdım, bu akşam şam oldu, bizi yenince şampi olacaklar.
Bizim derbi kazanacağımızı düşünmüyorum, o inancımı yitirdim.
Abi Osimhen var ya hala rüya gibi geliyor banaBizde Osimhen var. Onlarda yok
Bu hafta bir oyuncunun ne kadar büyük kalite farkı yarattığı net olarak görüldü
Neyin mağduriyeti imiş?Feyyaz mali magduruz diye zirliyor
Hakem dogramis güyaNeyin mağduriyeti imiş?
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki bitik takımın birini 1-0 zor yendiler diğerine onlarda 5 attı bizde artı her maç hakem ittirmesi oluyor onların maçlarında abartıyorsunuz biraz Fenerbahçe’yiGerçekçi olalım döverek yenerler bizi. 2 bitik takımı farkla yendik diye düzelmiş sayılmayız.
Şampi yazdım işte yon eklemedim ki
Mümkünatı yok
edit: flood olmuş yav k.bakmayın @mods
Lan her düştüklerinde faul verdi herif daha nolcak. Kırmızı da aldılar. Yani 80 dk 10 kişi rakibi yenemeyip hakem bi diyor bi de. Bişey olsa hakemlik bişey demicem. Varsa da ts aleyhine vardır. Utanmamış mı hiç hakem derken.Hakem dogramis güya
Ayrıca onların 5 attığı Rize onlara yatan rizeydiİki bitik takımın birini 1-0 zor yendiler diğerine onlarda 5 attı bizde artı her maç hakem ittirmesi oluyor onların maçlarında abartıyorsunuz biraz Fenerbahçe’yi
Açık ara en iyi takımı biziz Okan hoca bu haftaki givi mantıklı devam ederse alır götürüz ligi geneLigin en iyi takımı biziz yine şampiyon olacağız