SL 24/25 H:5 | Trabzonspor 1-1 Beşiktaş | MS | 15 Eylül

Neymiş feneri yenme şansımız yokmuş iki basit takımla oynamışız aynı takımlarla fenerde yaptı alınan skorlar ortada ayriyetten o takımlar fenere yatan takımlar bize gelince köpek gibi oynayan rakipleri aradaki fark bu sözde fener maçından sonra 5 puan fark yiyecektik buradaki bi kaç kişiye göre Antep maçını yendiğimiz takdirde lider olarak gidiyoruz lider olarak dönüyoruz bilginize 😊💪

Fener’in Rize’yi yendiği maçta Rize’nin Fener kalesine 10 şutu var ve her geleni içeriye alan bir kalecisi vardı
Biz dün Rize’ye kaleyi göstermedik
Konuş abi doğruları konuş burada fener derbisinden sonra 5 puan fark yeriz diyorlardı o işler öyle olmuyor Antep maçını yendiğimiz anda lider gidip lider dönme ihtimalimiz var

Tek futbolcunun ayağına bakam bjk zor şampiyon olur avrupa maçları başlasın görürüz hallerini defansif oynayan golü atayım üzerine yatayım diyen fb de zor şampiyon olur her zaman yatamazsın golün üzerine göztepe maçında gördük ne olduğunu en iyi biziz ayağımıza sıkmadığımız saçma sapan işler yapmadığımız sürece şampiyon biz oluruz

Fener deplasmanında fenerin favori gösterilmesinin sebebi fenerin bizden iyi top oynadığı için değil.
Adamlarda öyle bir nefret ve kin var ki yumruk atıyorlar ayağa vuruyorlar her türlü pisliği yapıp oyuncularımızı yıldırıyorlar hakemler ve tff de buna göz yumuyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener deplasmanında fenerin favori gösterilmesinin sebebi fenerin bizden iyi top oynadığı için değil.
Adamlarda öyle bir nefret ve kin var ki yumruk atıyorlar ayağa vuruyorlar her türlü pisliği yapıp oyuncularımızı yıldırıyorlar hakemler ve tff de buna göz yumuyor

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarıda yenecez bu sene cidden bak abi bi onların maçlara bakıyorum birde bziim biz çok daha tempolu top oynuyoruz fener eveleyip geveliyor topu durmadan sallai iyi çıkarsa dahil edersek osimhen barış sallai üçlüsü içinden geçer onların

Tek futbolcunun ayağına bakam bjk zor şampiyon olur avrupa maçları başlasın görürüz hallerini defansif oynayan golü atayım üzerine yatayım diyen fb de zor şampiyon olur her zaman yatamazsın golün üzerine göztepe maçında gördük ne olduğunu en iyi biziz ayağımıza sıkmadığımız saçma sapan işler yapmadığımız sürece şampiyon biz oluruz
Burada beğenilmiyor bunun nedenide beşiktaştan 5 yememiz ama sezon genelinde bence Şuan en iyi topu biz oynuyoruz ciddi baskılı tempolu maçlar çıkarıyoruz ve günden güne yükselen bir tempomuz var

Bunlarıda yenecez bu sene cidden bak abi bi onların maçlara bakıyorum birde bziim biz çok daha tempolu top oynuyoruz fener eveleyip geveliyor topu durmadan sallai iyi çıkarsa dahil edersek osimhen barış sallai üçlüsü içinden geçer onların
bu mourinho muhtemelen topu bize verir,tek kale oynarız,onlar maç boyu defans yapar

Immobile denen arkadasi niye Turkiyeye yolladiklari belli olmus
her mac 60.dakika sahaya birakiyor yuzunu burustuyor

Fenerin forveti Cop El Nesry Dzeko
Besiktasin Immobile ile Genc bir bebe
Bizimki masallah superstar ordasi
3 forvetimizde her rakibimizde banko oynar

Immobile denen arkadasi niye Turkiyeye yolladiklari belli olmus
her mac 60.dakika sahaya birakiyor yuzunu burustuyor

Fenerin forveti Cop El Nesry Dzeko
Besiktasin Immobile ile Genc bir bebe
Bizimki masallah superstar ordasi
3 forvetimizde her rakibimizde banko oynar
3 forvetimiz bırak her rakibimizi 3 forvetimiz de Avrupa’nın her liginde her takımında buna bayerni madridi dahil oynar 😂

mourinho lu süper fener puan kaybetti
uçan kaçan harika bjk puan kaybetti
yönetimi linçlenen, kaos içinde sürüklenen gs 4 maç 4 galibiyet

çok tuhaf bi camiayız gerçekten. fantastik bi yapımız var.
oynanılan rakiplere ve kadro durumuna göre bakalım:

bjk:

samsun d
antalya i
BAY
sivas i
ts d

(2 zor anadolu deplasmanı oynamışlar. full kadroları ile oynamışlar) 2 puan kaybı.

fb:

ads i
göztepe d
rize d
alanya i
kpaşa d

(1'i zor 2 anadolu deplasmanı oynamışlar. rize ve kpaşa gibi 2 altyapı takımı ile depte oynamışlar, full kadroları ile oynamışlar) 2 puan kaybı.

gs:

hatay i
konya d
antep i (ert)
adana d
rize i

(1'i zor, 2 anadolu deplasmanı oynanmış. ideal onbir henüz oturmamış) 0 puan kaybı.

bu mourinho muhtemelen topu bize verir,tek kale oynarız,onlar maç boyu defans yapar

Daha önce de söylemistim hala arkasindayim: Ismail'in Fener'i daha iyi ve tehlikeliydi. Mourinho bunlar icin büyük hayal kirikligi olacak ama daha farkinda degiller.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 yediğimizi biraz daha hatırlatın beyler ben unutmuştum
Bir hazırlık maçından fazla önemi olmayan bir maç,kamptan yorgun gelmiş bir takım,futbolcuların zerre mikinde olmayan bir rakip.
Böyle bir maçta 5 yesen ne olur 15 yesen ne olur?
Şampiyonluk maçı olsaydı bizim takım her türlü tjk*yı o stadın çimlerine gömerdi.
Aynı durum 0-1 lik Fener maçı için de geçerli.
Takım şampiyonluğu garantilemiş.Futbolcular Fener’le taşşak geçmek için maça çıkmış, Fener’i yenmek veya yenilmek sonucu değiştirmiyor.
Sonunda şampiyon yine Galatasaray.
Ama ısrarla hiç bir önemi olmayan bu iki maçı gündeme getiren bir güruh var.

Bjk'nin hoca çok üst düzey değil belki ama yapmak istediği belli, ne istediğini bilen biri ben kendisini beğendim. Santos mesela geldiğinde övülürken bile belliydi olmayacağı. Giovanni hoca ise Bilic'e benzetiyorum şahsen katkı verecek bir aksilikte gitse bile enkaz bırakmayacak.

Neymiş feneri yenme şansımız yokmuş iki basit takımla oynamışız aynı takımlarla fenerde yaptı alınan skorlar ortada ayriyetten o takımlar fenere yatan takımlar bize gelince köpek gibi oynayan rakipleri aradaki fark bu sözde fener maçından sonra 5 puan fark yiyecektik buradaki bi kaç kişiye göre Antep maçını yendiğimiz takdirde lider olarak gidiyoruz lider olarak dönüyoruz bilginize 😊💪

Konuş abi doğruları konuş burada fener derbisinden sonra 5 puan fark yeriz diyorlardı o işler öyle olmuyor Antep maçını yendiğimiz anda lider gidip lider dönme ihtimalimiz var

Burada beğenilmiyor bunun nedenide beşiktaştan 5 yememiz ama sezon genelinde bence Şuan en iyi topu biz oynuyoruz ciddi baskılı tempolu maçlar çıkarıyoruz ve günden güne yükselen bir tempomuz var

Beşiktaş’ta fenerde kayıplar verecek daha ilk kaybı fener verdi 2. Beşiktaş daha bunların ezileceği çok maç olacak

3 forvetimiz bırak her rakibimizi 3 forvetimiz de Avrupa’nın her liginde her takımında buna bayerni madridi dahil oynar 😂
1726433556858.png

Geri
Üst Alt