SL 24/25 H:6 | Beşiktaş 2-1 Eyüpspor | MS | 22 Eylül

bjk fenerin arkasında bitirir ligi

bu da burda dursun
Bunların mamasını veren koç imkanı yok yedirmez zaten 2.ligi ve dolayısıyla cl şansını. Oraya varınca çok eğlenceli olacak, kuduz köpekler gibi birbirlerini yiyisleri. Parasını kesince koç bu küçük itlerin, bak nasıl cemkirecek suratlarına :asd:

Thiam malı 1 metreden topu kaleye sokamadı.

Tayfur'un beyni ile kalbi çelişti diyemiyorum çünkü beyni yok. Kalbi ise Beşiktaş'ı için atıyor.

Adamın günahını almayın.

Beşiktaş rakibimiz olamaz, tek rakibimiz kendimiziz.

Bunlar yüzsüzce konuşuyor sen haklı olduğun yerde susmayacaksın.O yüzden istifa etmeli yönetim.
Çatır çatır konuşacak adam vardı tek lafıyla tüm sezon gündem oluyordu. Zorlarına gitti alayının, adamı yediler.

Yönetimsizlik bu sezon en büyük engelimiz yolumuzda.

Thiam malı 1 metreden topu kaleye sokamadı.

Tayfur'un beyni ile kalbi çelişti diyemiyorum çünkü beyni yok. Kalbi ise Beşiktaş'ı için atıyor.

Adamın günahını almayın.

Beşiktaş rakibimiz olamaz, tek rakibimiz kendimiziz.
Bkz: Hatır şikesi

Bilerek yaptı yapmadı bilmiyorum kimsenin günahına girmeyeyim asıl kızdıran aynı durum bize olsa rakip kulüp başkanı bile konuyu üstüne vazife edinip diğer taraflardan özür dileyecek duruma geliyor.

gedson işin direnç kısmını, rafa ise yaratıcılık kısmını çözüyor. bence bjk'in en önemli iki oyuncusu bunlardır.

rachica, immobile, paulista da tamamlayıcı, iyi oyuncular.

yedekleri oldukça vasat.

gedson ve rafa'nın olmayacağı tüm maçlarda zorlanır gibiler.

Agir karar, hamle yaptigi ayagi ile vurmuyor. Dünkü nasil basitse buda öyle. Rakibide pusuda bekliyor kendini atmaya. Penalti olmasa sabaha kadar gol atamazlardi.
Ayağı takıyor abi. Çok dengesiz giriş. Abdülkerim le bunun ne alakası var. Abdülkerim in pozisyonu tartışılacak bi tarafı bile yok çok komik bir karar hakemin skor dalgasına uydurduğu bişeydi. Penaltı bence Tayfur un pozisyon. Boş beleş alınmış bir üç puan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macin kirilma ani thiam’in bos kaleye atamadigi pozisyon

Orda atmis olsa bjk’yi tayfur bile kurtaramazdi

Geri
Üst Alt