Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Köfte istiyorsan İnegöl'e gitYüreğin varsa yaparsın aslan parçası
Senin gibi köfteleri çok gördük

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köfte istiyorsan İnegöl'e gitYüreğin varsa yaparsın aslan parçası
Senin gibi köfteleri çok gördük
TamamKöfte istiyorsan İnegöl'e git![]()
Niye değiştirdin mesajıAshabımı bozma 7-0 billong ortada bunlar fbden daha namısız
Bunların mamasını veren koç imkanı yok yedirmez zaten 2.ligi ve dolayısıyla cl şansını. Oraya varınca çok eğlenceli olacak, kuduz köpekler gibi birbirlerini yiyisleri. Parasını kesince koç bu küçük itlerin, bak nasıl cemkirecek suratlarınabjk fenerin arkasında bitirir ligi
bu da burda dursun
Çatır çatır konuşacak adam vardı tek lafıyla tüm sezon gündem oluyordu. Zorlarına gitti alayının, adamı yediler.Bunlar yüzsüzce konuşuyor sen haklı olduğun yerde susmayacaksın.O yüzden istifa etmeli yönetim.
Bkz: Hatır şikesiThiam malı 1 metreden topu kaleye sokamadı.
Tayfur'un beyni ile kalbi çelişti diyemiyorum çünkü beyni yok. Kalbi ise Beşiktaş'ı için atıyor.
Adamın günahını almayın.
Beşiktaş rakibimiz olamaz, tek rakibimiz kendimiziz.
Rahmi Koç bjkliBunların mamasını veren koç imkanı yok yedirmez zaten 2.ligi ve dolayısıyla cl şansını. Oraya varınca çok eğlenceli olacak, kuduz köpekler gibi birbirlerini yiyisleri. Parasını kesince koç bu küçük itlerin, bak nasıl cemkirecek suratlarına![]()
O tinercilere destek çıkanın rahmi koç olduğunu hiç sanmıyorum. Bence direk ali koç. Ama tabi babasının adı kullanılmalı, büyük rezillik çünkü. Yoksa niye binsinler o salıncağa.Rahmi Koç bjkli
Ayağı takıyor abi. Çok dengesiz giriş. Abdülkerim le bunun ne alakası var. Abdülkerim in pozisyonu tartışılacak bi tarafı bile yok çok komik bir karar hakemin skor dalgasına uydurduğu bişeydi. Penaltı bence Tayfur un pozisyon. Boş beleş alınmış bir üç puan.Agir karar, hamle yaptigi ayagi ile vurmuyor. Dünkü nasil basitse buda öyle. Rakibide pusuda bekliyor kendini atmaya. Penalti olmasa sabaha kadar gol atamazlardi.