SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

Alex bunlara tıklarsa çok komik olmaz mı ama?

Antalya'nın hocası da takımı da çok kötü. Puan almaları sürpriz olur.

Alex yatmak için önemli oyuncularını yedek filan bırakmaz Rize hocası gibi ama pek transfer yapamadılar galiba en son townsend için ugrasiyorlardi o gelseydi zorlardi belki

Antalya'nın hocası da takımı da çok kötü. Puan almaları sürpriz olur.
Kafaya takmış bir adama bakar
images

Kasımpaşa maçında izlediğim Antalya çok kötüydü
Fener için ilaç niteliğinde bir maç olabilir

Diken üstünde maçlara çıkacaklar. Şu maçların hepsi hayat memat meselesi bunlar için. Bizim gözlemlememiz gereken hakemler yine bunları ittirecekler mi acaba çok merak ediyorum. Penaltı şov lara hazır olalım.

Alex degil pep guardiola gelse Antalya takiminin gucu fener ve galatasaray hatta Besiktasa yetmez

Baseksehir bile 5 lik yapti bunlari umutlanacaksaniz bari dogru takim secin

Bu hafta onemli olan 3 gun sonra ikinci mac oldugu icin bizim kazanmamiz fenere 3 puani kafadan yazabilirsiniz

Alex beni kolumdan tutup gel seni mektebe götureyim dese gidis yolunda gay olma olasiligim %70 civaridir. Bu herifte liderlik ruhu yok insani motive edemez.

Evinde oynayacaklar fener dk 20 de 10 kişi kalsa bile antalya yenemez.. alex maçı satar demiyorum alex kalkan seyi bile indirir diyorum.

Fenerbahçe bu maçı kazandığı an üstündeki bütün birikmiş baskı bitecek. Okan buruk sağolsun o fırsatı verdi. Oysa ki ilk yarı sonrası fenerliler her şeyi kabullenmiş ve yarın yönetime daha da baskı altına almaya hazırdı.

1-6 biter kesin şimdi.

0-4 biter. İlk yaridan 2 olur. Bu firsati tepmez bu enayiler. Hele hele karsida alex aurelio falan varken. Antalyaya kötüsünüz 1 puan alin diye teklif yapsa fener antalya yine kabul etmez verir maçı.

Antalya puan alsa daha da üzüleceğiz nerdeyse farkı açma şansını teptik diye öyle saçma bir durumdayız.

Bu maç adamlara aradığı dopingi okan buruk hediye etti. Şimdi bunlar union'da biraz da olsa stresi attı, bu maçı da alırlarsa baskıyı ciddi şekilde azaltacaklar. maç sonu da acun televizyonlara '' Galatasaray'da puan kaybediyor, daha 30 maç var ve geçen sezon olduğu gibi evlerinde yeneceğiz ve şampiyon olacağız '' gaz alması yaparak bütün baskıyı kıracaklar.

Bu maç adamlara aradığı dopingi okan buruk hediye etti. Şimdi bunlar union'da biraz da olsa stresi attı, bu maçı da alırlarsa baskıyı ciddi şekilde azaltacaklar. maç sonu da acun televizyonlara '' Galatasaray'da puan kaybediyor, daha 30 maç var ve geçen sezon olduğu gibi evlerinde yeneceğiz ve şampiyon olacağız '' gaz alması alarak bütün baskıyı kıracaklar.
Aynen
Ve sonuc yine hüsran

Geri
Üst Alt