SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

alex yatacak bir adam degil ama silik karakterde bir hoca,antalyasporda dogru duzgun transfer yapamamış
fenerin defansif oyununa hızlı adamı olan herkes gol atar ama antalya pasif takım

Alex denen adam olmasa Antalya bir şeyler yapabilirdi.

Antalya leş bir takım, üstüne hocaları Alex, o da yetmezmiş gibi yönetim kadrosu fanatik fenerli, nasıl bir maç bekliyorsunuz, kasımpaşa ne oynadıysa onu oynarlar hatta onu bile oynayamazlar

Antalya puan alamaz.. Bizim puan kaybı çok kötü oldu.. Esas rakip bjk ama maalesef

Pek umudum yok ama belli de olmaz. Bizim puan kaybımız adamlara gaz oldu orası kesin.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim puan kaybiyla birlikte bunlara motivasyon kaynagi sagladik.
Rahat bir galibiyet alirlar izlenilmez bu mac

Geçen hafta ozete baktim.kasimpasa 10 kişi kalmış. Full Kasımpaşa atak yaptı. Pozisyonlar kaçtı. Antalyayi yenerler ne yazikki

Geçen hafta ozete baktim.kasimpasa 10 kişi kalmış. Full Kasımpaşa atak yaptı. Pozisyonlar kaçtı. Antalyayi yenerler ne yazikki
1727610893947.webp

Yavv fener puan alamasa, hakemler aldırır. Her maç hakemler ya rakibin penaltısını vermiyor, ya da sinekten yağ çıkartıp fener lehine penaltı veriyorlar.

Yabancı VAR gelmesi şart. Bize karşı hiç çekinmeden, taktır haklarını aleyhimize kullanarak penaltı, faul çalabiliyorlar. Bu durum çok can sıkıcı bir hâl almaya başladı. Bugün fener lehine gene 1 penaltı verilecek.

Beklentisi olan enayilere güldüm

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rahat yenerler Antalya bu kadroyla küme dusmeye oynar transfer yapmazsa

Antalya’nın puan alması bile mucize olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt