SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

2. yarı nesrin falan girip gol atar galibiyet olur, sonra kahraman ilan edilir , herşey unutulur klasik fener :D

Antalya kendi kalesine falan gol atmazsa bu maçta bir şey olmaz

Fred İck girer çözerler yav ben çok ümitlenmiyorum

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener ciddi kötü takım biz daha iyi takımız ama bizim sorunumuz hoca

fenerde hem hoca sorunu var hem takım sorunu

adamlar iç saha dıs saha farketmiyor savunma oynuyorlar ona ragmen acık veriyorlar

başlıyoruz

777

antalyasporun kaleyi gole kapat

Screenshot_19.webp

fenerli olsam çıldırırım herhalde ciddi zayıf takıma karşı bile oyun olarak üstünlük kuramıyorlar

herifler ligin en kötü anadolu takımına ıkınıyor biz ligin en iyi anadolu takımına 3-0'dan puan verdik.

şu antalya'ya filan gevşeyip duran toptan puan versen neyse de boktan ligde büyükler dışındaki 2-3 eli yüzü düzgün takımlardan birini yarım saat maymun edip son dakikada kaleyi kapatamamayı hakikaten tarih affetmez.

fenerliler yatıp kalkıp tadic ve dzeko dedelere dua etsın bu ikisi olmasa maclarda gol bile atmaları zor

vallah fb buysa kendilerine geçmiş olsun. sanıyorum ideal onbirinden bir tek fred yedek. bunlar ne bizle ne bjk ile boy ölçüşemez. trabzon, başak ve eyüp bile indirir bunları.

biz bunlara boşuna 3 tane atmamışız.

sahada 10 tane dilenci, hakemden faul/penaltı/kart dilene dilene bir şeyler oynamaya çalışıyorlar.

antalyaspor ise o kadar kalitesiz ki akıllara zarar.

fb bir şekilde bu maçı alır ama eğer bir şeyler değişmezse uzun vaadede işleri çok zor görünüyor.

Aslında fbnin şu oynadığı topu biz 2 farkla öne geçince yapabilsek işe yarar bişi

Geri
Üst Alt