SL 24/25 H:7 | Antalyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 29 Eylül

şimansiki
1727629085232.webp

3 aydır diyorum.

bu sezon kapışacağımız takım bjk.

onlarında rotasyonu - kadro derinliği - sezonluk pilleri yok.

ne kadar erkenden fişi çekersek , o kadar iyi. O nedenle dünkü 2 puan çok psikolojik hasar verdirecekti.

roma döneminde transferde soktugu kazıkları aynen fenerede sokmuş mou ,berkandan farkı olmayan üstelik arap birine 14 milyon vermek buyuk mallık

amrabat berkandan iyidir diyenlede futbol konusmaya gerek yok
valla en nesry falan uğraşacaklarına paşabahçelerinden iyi ki da costa falan almamışlar 5te 1 fiyatına.

yabancı hoca dezavantajı böyle durumlarda var fener bugun deli gibi hırsı anca baslarında kartal olsaydı yapardı

Bu sezon tek rakibimiz kendimiziz

Dünkü saçmalıkları tekrarlamadığımız sürece bu ligde rakibimiz yok

roma döneminde transferde soktugu kazıkları aynen fenerede sokmuş mou ,berkandan farkı olmayan üstelik arap birine 14 milyon vermek buyuk mallık

amrabat berkandan iyidir diyenlede futbol konusmaya gerek yok
Amrabat ile Berkan'ın zerre alakası yok ki.

İyidir kötüdür diyebilmek için kıyas yapamayız. Hadi ismail-Berkan olsa kıyası neyse. Amrabat saf önlibero. 15 milyon çok bu arada, katılıyorum.

hocaya biraz güvensek bunları takip etmeye bile gerek yokta bizim hocaya güvenimiz sarsıldı yoksa takıma guvenıyoruz

Bu sene GS şampiyon olamazsa Okan Buruk A yazar. Takım olarak ve rotasyon olarak daha iyi. Ben başarılı olacağını düşünüyorum

Amrabat ile Berkan'ın zerre alakası yok ki.

İyidir kötüdür diyebilmek için kıyas yapamayız. Hadi ismail-Berkan olsa kıyası neyse. Amrabat saf önlibero.
saf önliberoda 14 milyon edecek adam degil bence klasık eskilern çapa tipi liberolarından ve bana göre en buyuk eksısı takoz tek özelligi kesici
begenmeyen olabilir ismail varken amrabata 5 kuruş vermek aptallık

antalyanın kulübede iş yapacak tek adam safuri gibi eger alırsa oyuna

Antalya kalitesiz bir takım, ilkyarı gol yememeleri tamamen fb nin leş oyunundan kaynaklanıyor. İkinci yarı fener illaki gol bulur ve kazanır ama ilerleyen haftalarda fb bu oyunuyla çok puan kaybeder

Geri
Üst Alt