- 17 Eylül 2018
- 20.391
- 23.320
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oluruz şampiyon merak etme hocamBu sene GS şampiyon olamazsa Okan Buruk A yazar. Takım olarak ve rotasyon olarak daha iyi. Ben başarılı olacağını düşünüyorum
Ewt üstad 2 hafta misafirim var@Oral Sevmez gene mi misafirin var ?!
dostum bunu ne zaman atsam fb berabere kalırYapmayın şu toplara girmeyin girdiğinz anda puan kaybı ya da kötü gidiş başlıyor. Kasımpaşa maçı öncesi de pelerinli tipler vardı ters tepti. Kerem'in yolunda bol dua ile gitmeliyiz![]()
Serhat gibi ispanyol gaci mi çağırdın 2 hafta ne misafiri bu yavEwt üstad 2 hafta misafirim var
alanya maçı 5-5 bitecek demek...Ewt üstad 2 hafta misafirim var
3 aydır diyorum.
bu sezon kapışacağımız takım bjk.
onlarında rotasyonu - kadro derinliği - sezonluk pilleri yok.
ne kadar erkenden fişi çekersek , o kadar iyi. O nedenle dünkü 2 puan çok psikolojik hasar verdirecekti.
Misafiri karşı cins kesin yoksa dün gece kovardi evden zeytinlialanya maçı 5-5 bitecek demek...
İnşallah hocam bende puan kaybedeceğini düşünüyordum o postu görene kadar artık kazanırsa fb mağlubiyeti sana yazarımdostum bunu ne zaman atsam fb berabere kalır
Antalya hiçbir şeyi değerlendiremez bu orta saha ve defans hattıylakostic'i sol bek yaptılar herif 10 yıldır oynamamıştır orda heralde.
maltalya'nın değerlendirmesi gerek