- 6 Eylül 2014
- 83.163
- 56.753
- 4.283
Baran Ali futbolu bırakıyorsun. Araba tamircisi oluyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam hata kalecinin de bu baran ali top oynamayı bilmiyor az önce yine topu kontrol edemedi j.marioya kaptırdıOrada hata kalecinin. O kadar rakibin arasına top mu atılır hırdavat
2-3 sezon önce dünyada her takım yapmaya başladı. Salgın gibi yayıldı. Son zamanlarda azaldı çünkü kötü oyuncularla çok riskli bir iş.bu lige geriden pasla çıkma işini farioli mi getirdi yoksa daha önce de var mıydı? hatırlayamadım da tam
Arda turan da bu kafada. O yüzden hocalık konusunda arda'dan ümidim yokburak ve türevi hocaların nesli tükenmeden bize rahat yok iğrenç ötesi bir futbol anlayışı sanki kalecileri ter-stegen geriden çıkacaklarmış
Nazomda 51 falandir en azboa morte'nin yaşı 50 değilse hiç bişey bilmiyorum
arda yine iyi oynatıyor bence tayfur yakmasa puan alacaklardıArda turan da bu kafada. O yüzden hocalık konusunda arda dan ümidim yok
Fatih hoca da bu sebeple son döneminde başarısız oldu2-3 sezon önce dünyada her takım yapmaya başladı. Salgın gibi yayıldı. Son zamanlarda azaldı çünkü kötü oyuncularla çok riskli bir iş.
Trabzon maçının berabere bitmesinin baş sorumlusu bu mal'dı. Gol attı diye Burak bu salağa sarılıyordu. 1 tane attı 5 tane kaçırdı.boa morte'nin yaşı 50 değilse hiç bişey bilmiyorum