SL 24/25 H:9 | Beşiktaş 2-0 Konyaspor | MS | 20 Ekim

Bunlarda Rafa Silvayla Gedson bize çok ters adamlar merkezden dribling yapan oyuncular büyük sıkıntı çıkarıyo bize onları pasifize edersek gerisini hallederiz

Bunlarda Rafa Silvayla Gedson bize çok ters adamlar merkezden dribling yapan oyuncular büyük sıkıntı çıkarıyo bize onları pasifize edersek gerisini hallederiz
Pek sıkıntı çıkarabilecek bişey görmüyorum. Fb için de aynısı deniyordu fred falan top yapamadı, maximin harici bişey yapamadılar

Derbiler dışında kimse kolay kolay puan kaybetmez. Dar kadrolu JK dahil.

Bunlar haram yemekten utanmaz başkalarının emeğine dil uzatmaktan hiç utanmaz. Amaçları kazanayım da hangi ahlaksızlıkla olursa olsun, her yol mübah bunlara

Dediğim gibi haklı haksız kısmında değilim bu babası belirsizler 2 sene önce bize penaltılar calinirken 1 hafta önceden Galatasaray kaçıncı dakika penaltı atar diye başlıklar açıyordu.. Sırf İcardi kompleksinden penaltisiz gol kralligi uyduruldu..
İmmobilenin son 4 golü penaltidan hiç duydunuz mu penaltisiz gol krallığı diye birşey ?
Şimdi bakıyorum bjknin penaltılar konusulmuyor bile heriflerde inanılmaz bir trol ordusu var

Yönetimle görüştüm
Takım otobüsle dönecek

Dediğim gibi haklı haksız kısmında değilim bu babası belirsizler 2 sene önce bize penaltılar calinirken 1 hafta önceden Galatasaray kaçıncı dakika penaltı atar diye başlıklar açıyordu.. Sırf İcardi kompleksinden penaltisiz gol kralligi uyduruldu..
İmmobilenin son 4 golü penaltidan hiç duydunuz mu penaltisiz gol krallığı diye birşey ?
Şimdi bakıyorum bjknin penaltılar konusulmuyor bile heriflerde inanılmaz bir trol ordusu var
Bu haramzade kardeşler medya ve sosyal medyada teşkilatlı şekilde çalışıyorlar. Üstünü örtmek istedikleri yapı ve sistem bu işte

Ama İcardi nasıl da son 10 hafta soka soka penaltısız da gol kralı oldu?

Büyük adam yaw.

Geri
Üst Alt