Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 92.940
- 72.643
- 5.188
Emre zeytinlinin izlemekten keyif aldığı oyuncular;
İrfancan Kahveci
Gedson
Arda Güler
Rafa Silva
İrfancan Kahveci
Gedson
Arda Güler
Rafa Silva
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek sıkıntı çıkarabilecek bişey görmüyorum. Fb için de aynısı deniyordu fred falan top yapamadı, maximin harici bişey yapamadılarBunlarda Rafa Silvayla Gedson bize çok ters adamlar merkezden dribling yapan oyuncular büyük sıkıntı çıkarıyo bize onları pasifize edersek gerisini hallederiz
Yedeklerle çıkarlar o macaLyon, bjk'yi yorar; biz de Osimhen ile şov yaparız.
Doğrudur. Bu topçular için tıpkı ronaldinho'da yapıldığı gibi zuladaki antep fıstığını çıkardığı söyleniyor her maçtaEmre zeytinlinin izlemekten keyif aldığı oyuncular;
İrfancan Kahveci
Gedson
Arda Güler
Rafa Silva
al'ye 0/3 ile başlamış olurlar o şekilde de. yedeklerle çıkarsalar bence sıkıntılı bir karar olur.Yedeklerle çıkarlar o maca
Cok unurlarinda oldugunu sanmiyorum. @Barış Savaş ile ayni fikirdeyim.al'ye 0/3 ile başlamış olurlar o şekilde de. yedeklerle çıkarsalar bence sıkıntılı bir karar olur.
Rashicayı seviyormuydu hatırlayamadım ama sanki ona da bi sempatisi varDoğrudur. Bu topçular için tıpkı ronaldinho'da yapıldığı gibi zuladaki antep fıstığını çıkardığı söyleniyor her maçta
Yedeklerle çıkarlar o maca
Uefa rekoru kırarlar bu seferal'ye 0/3 ile başlamış olurlar o şekilde de. yedeklerle çıkarsalar bence sıkıntılı bir karar olur.
Bunlar haram yemekten utanmaz başkalarının emeğine dil uzatmaktan hiç utanmaz. Amaçları kazanayım da hangi ahlaksızlıkla olursa olsun, her yol mübah bunlara8 maç 5 penaltı haklı haksız kısmını geçtim bize penaltı calininca yikiyorlardi ortalığı her maç penaltı diye
Bunlar haram yemekten utanmaz başkalarının emeğine dil uzatmaktan hiç utanmaz. Amaçları kazanayım da hangi ahlaksızlıkla olursa olsun, her yol mübah bunlara
Bu haramzade kardeşler medya ve sosyal medyada teşkilatlı şekilde çalışıyorlar. Üstünü örtmek istedikleri yapı ve sistem bu işteDediğim gibi haklı haksız kısmında değilim bu babası belirsizler 2 sene önce bize penaltılar calinirken 1 hafta önceden Galatasaray kaçıncı dakika penaltı atar diye başlıklar açıyordu.. Sırf İcardi kompleksinden penaltisiz gol kralligi uyduruldu..
İmmobilenin son 4 golü penaltidan hiç duydunuz mu penaltisiz gol krallığı diye birşey ?
Şimdi bakıyorum bjknin penaltılar konusulmuyor bile heriflerde inanılmaz bir trol ordusu var
Ama İcardi nasıl da son 10 hafta soka soka penaltısız da gol kralı oldu?Dediğim gibi haklı haksız kısmında değilim bu babası belirsizler 2 sene önce bize penaltılar calinirken 1 hafta önceden Galatasaray kaçıncı dakika penaltı atar diye başlıklar açıyordu.. Sırf İcardi kompleksinden penaltisiz gol kralligi uyduruldu..
İmmobilenin son 4 golü penaltidan hiç duydunuz mu penaltisiz gol krallığı diye birşey ?
Şimdi bakıyorum bjknin penaltılar konusulmuyor bile heriflerde inanılmaz bir trol ordusu var