SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Yenilgide Mou gider bence yada kredisi iyice tükenir o yüzden berabere kalsınlar. Yenilgileri ikinci yarıya saklasınlar

Samsun gayet iyi bir takım, ilk hafta beşiktaş maçında da iyilerdi ama maçtan önce böyle yaygara olunca genelde fenerbahçe kazanıyor. samsun cephesi çok açıklama yaptı, genelde ters tepiyor.

Para katlamak için ideal bir maç

Olm bu Samsun hakkaten ligde en farklı mağlubiyet rekorunu kıracak galiba. 1 tane olumlu gelişme yok maç için

Fazla abarttınız bence bunların başkanı herzaman mobese bile görse konuşan tiplerden geçen senede aynıydı fener kazanirsa yine birsuru pozisyon verip yemeyerek kazanacak ,şu ana kadar ligte üstün oynadığı 1 tane bile maçları yok
Samsunun elemanları komple cenabet çıkmazsa 1 tane atarlar diye düşünüyorum

fenerin oranı yüksek olur ve banko rahat kazanır. Parayı katlamak isteyenler için güzel maç

Fazla abarttınız bence bunların başkanı herzaman mobese bile görse konuşan tiplerden geçen senede aynıydı fener kazanirsa yine birsuru pozisyon verip yemeyerek kazanacak ,şu ana kadar ligte üstün oynadığı 1 tane bile maçları yok
Samsunun elemanları komple cenabet çıkmazsa 1 tane atarlar diye düşünüyorum
halimciğim senin fb ile ilgili postlarını okuduktan sonra şu şekil motive oluyorum:

Halim Kırıkçı

halimciğim senin fb ile ilgili postlarını okuduktan sonra şu şekil motive oluyorum:

Halim Kırıkçı
Aslında fenerle ilgili hicbirsey görmek dahi istemiyorumda, tercumanin son yıllarını iyi takip ettiğim için burada da rezil olmasını ve tazminatı kol gibi sokmasini beklediğim için ister istemez yazıyorum, özellikle de mounun kendi taraftarına yönetimine laf edeceği günleri bekliyorum ,çünkü bu idiot camia mouyu ciddi ciddi real chealse günleri gibi zannediyor ,kendi tek hücreli arkadaşlarım dahil

Fener cok rahat galibiyet alir, gerine gerine, yata yata, dinlene dinlene fark atarlar.

@Veli Baltacı Fb 2-1 1-0 gibi kazanabilir bence kanks yav :D İy Fb yener 2.Y ise hem Mourinho'nun savunma oyunu anlayışı hem de Samsunspor kendi sahasında daha güçlü olduğu için 2.Y daha az Gol olur :D

Geri
Üst Alt