Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.596
- 6.525
- 2.238
Samsun'da 2 aslan var 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsun gayet iyi bir takım, ilk hafta beşiktaş maçında da iyilerdi ama maçtan önce böyle yaygara olunca genelde fenerbahçe kazanıyor. samsun cephesi çok açıklama yaptı, genelde ters tepiyor.
Olm bu Samsun hakkaten ligde en farklı mağlubiyet rekorunu kıracak galiba. 1 tane olumlu gelişme yok maç için
halimciğim senin fb ile ilgili postlarını okuduktan sonra şu şekil motive oluyorum:Fazla abarttınız bence bunların başkanı herzaman mobese bile görse konuşan tiplerden geçen senede aynıydı fener kazanirsa yine birsuru pozisyon verip yemeyerek kazanacak ,şu ana kadar ligte üstün oynadığı 1 tane bile maçları yok
Samsunun elemanları komple cenabet çıkmazsa 1 tane atarlar diye düşünüyorum
Aslında fenerle ilgili hicbirsey görmek dahi istemiyorumda, tercumanin son yıllarını iyi takip ettiğim için burada da rezil olmasını ve tazminatı kol gibi sokmasini beklediğim için ister istemez yazıyorum, özellikle de mounun kendi taraftarına yönetimine laf edeceği günleri bekliyorum ,çünkü bu idiot camia mouyu ciddi ciddi real chealse günleri gibi zannediyor ,kendi tek hücreli arkadaşlarım dahilhalimciğim senin fb ile ilgili postlarını okuduktan sonra şu şekil motive oluyorum:
![]()