Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerli oldugunu daha önce deklare etmis idin zatenSpor Toto’nun gelmesi için fenerin kazanması gerekiyor
Hayat bazen de böyledir
tok açın halinden anlamazSpor Toto’nun gelmesi için fenerin kazanması gerekiyor
Hayat bazen de böyledir
Samsun hep bu kadroyla oynuyor aslında genelde hızlı kontraya çıkıyorlar lakin esas sıkıntı bitiricilik fener çok açık veren bir takim ama Samsun atarmi muammaKadrolara bakinca samsunspor oyunun hakimi olmak isteyecek anladigim kadariyla
Bu sekilde olursa fener kazanir
Gs lig ustunde demek istemisJose Mourinho: "Ligde gördüğüm en iyi takım Samsunspor."
Evet arkadaşlar bu Feyamuz Ünsal değil.Ünsal'ı taklit ettiğini düşünüyodum hatta Doruk'a araştırması için Ünsal'a sormasını istedim.O da kayboldu.Büyük ihtimalle bu Feyamuz hem Ünsal'ı hem de Doruk'u evinde bağlı 1 şekilde saklıyoSpor Toto’nun gelmesi için fenerin kazanması gerekiyor
Hayat bazen de böyledir
Liv -Chelsea maçına ne diyorsunEvet arkadaşlar bu Feyamuz Ünsal değil.Ünsal'ı taklit ettiğini düşünüyodum hatta Doruk'a araştırması için Ünsal'a sormasını istedim.O da kayboldu.Büyük ihtimalle bu Feyamuz hem Ünsal'ı hem de Doruk'u evinde bağlı 1 şekilde saklıyo![]()