SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Söğüncü'yü beğenmiyor diyorlardı kesik yemiş tabi sakat değilse

Spor Toto’nun gelmesi için fenerin kazanması gerekiyor
Hayat bazen de böyledir

irfanla osayi cımboma gelecek oynatılmıyor

Kadrolara bakinca samsunspor oyunun hakimi olmak isteyecek anladigim kadariyla

Bu sekilde olursa fener kazanir

Samsun haddini bilir iyi savunma yapar iyi cikarsa gol vuruslarinda sakin kalirsa puan alir

Onde basayim feneri yenicem derse
Delik desik olurlar feneri ne kadar begenmesemde kadro kalitesi anadolu takimlarindan cok yukarda

mert düldül 11 osayi yedek tadic 11 irfan can yedek dzeko 11 en nesyri yedek 9 milyona kiraladığı maximin yedek stoper oosterwolde bek oynuyor bek kostic kanat oynuyor

Kadrolara bakinca samsunspor oyunun hakimi olmak isteyecek anladigim kadariyla

Bu sekilde olursa fener kazanir
Samsun hep bu kadroyla oynuyor aslında genelde hızlı kontraya çıkıyorlar lakin esas sıkıntı bitiricilik fener çok açık veren bir takim ama Samsun atarmi muamma

1 aydır samsunlular yeneceğiz diye ortada geziniyor, minimum 3 fark bekliyorum fenerden

Spor Toto’nun gelmesi için fenerin kazanması gerekiyor
Hayat bazen de böyledir
Evet arkadaşlar bu Feyamuz Ünsal değil.Ünsal'ı taklit ettiğini düşünüyodum hatta Doruk'a araştırması için Ünsal'a sormasını istedim.O da kayboldu.Büyük ihtimalle bu Feyamuz hem Ünsal'ı hem de Doruk'u evinde bağlı 1 şekilde saklıyo :D

Soru: Samsun ceza sahasına ortaları genelde yerden kullanıyor, ne gibi önlem aldınız?

Cevap: Ne?

(Soru tekrarlanır)

Cevap: Ortaları engellemek (sırıtarak)

Evet arkadaşlar bu Feyamuz Ünsal değil.Ünsal'ı taklit ettiğini düşünüyodum hatta Doruk'a araştırması için Ünsal'a sormasını istedim.O da kayboldu.Büyük ihtimalle bu Feyamuz hem Ünsal'ı hem de Doruk'u evinde bağlı 1 şekilde saklıyo :D
Liv -Chelsea maçına ne diyorsun

Geri
Üst Alt