SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

1729438250231.png

Herkes Kostic'i sol bekte, İrfan Can'ı ilk 11'de bekliyordu. 11'i bugün nasıl hazırladı, neleri göz önünde bulundurdu?"

Jose Mourinho: "Göz önünde bulundurduğum şey şu, maçı kazanmak istiyorum. Bu anlamda en doğru şeyleri yapmaya çalışıyorum. Biliyorsunuz, ilk 11'e 11 oyuncu yazabiliyorsunuz. 16-17 oyuncuyla sahaya çıkabilmek isterdim, çünkü herkes hak ettiler."

"Samsunspor ceza sahasına ortaları yerden yapıyor. Nasıl önlemler aldınız?"

Jose Mourinho: "Ortaları engellemek üzerine."

Herkes Kostic'i sol bekte, İrfan Can'ı ilk 11'de bekliyordu. 11'i bugün nasıl hazırladı, neleri göz önünde bulundurdu?"

Jose Mourinho: "Göz önünde bulundurduğum şey şu, maçı kazanmak istiyorum. Bu anlamda en doğru şeyleri yapmaya çalışıyorum. Biliyorsunuz, ilk 11'e 11 oyuncu yazabiliyorsunuz. 16-17 oyuncuyla sahaya çıkabilmek isterdim, çünkü herkes hak ettiler."

alkol almış adam suratı bu. nerede görsem tanırım. resmen alkollü bu adam zuhahaha :ddd

GS ve jk kazandı. fener puan bıraksa iyi olur ama kazansalar dahi çok önemi yok şu senaryoda

Fbnin 3-1 4-1 gibi bi skorla kazanacağını süper lig gurmeleri bilir

Fenerbahçe bu adamın zerre s değil :asd:

Maç 3-2 Samsun galibiyeti ile biter. Alıntılarsınız 👍🏻

Samsun'dan umutluyum.

Geri
Üst Alt