SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Birazcık top oynamayı bilen takımlar bunlardan bu tarz puanları alırlar. Göztepe ve Samsun’da puan bıraktılar, bize içerde domaldılar. Başka da doğru düzgün bir takımla oynamadılar zaten.

kadroları çok kötü bu takımların onu düşünmeniz lazım

adamlarda hala zeki yavru filan oynuyor
İşte kadro kötü olunca takım da kötü oluyor ya üstad onu diyorum ben de. Samsun u ilk defa izledim ben şahsen beğenmedim. Ama işini yaptı adamlar tebrikler.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada jk şu aralar samsun dep e gelse onlar da puan bırakırlardı, balına tükürdüklerim ilk hafta samsun un takım oturmadan bedavadan 3 puan aldılar. Bu yıl feci şanslı ve penaltı desteğiyle gidiyolar, haftaya derslerini vermek gerekiyor.

Sonuca bakmaksizin, samsunspor cidden iyi bir takim kurmus kalipli ve süratli oyuncular doldurmuslar takima ve korkak futbol oynamiyorlar , düsüs yasamazlarda 3. veya 4. Olarak bitirirler bu ligi,anadolu takimi böyle olacak iste.

evet arkadaşlar forumdaki bazı şom renktaşlarımıza tepki olarak maçı forumdan takip etmemek için çıkıp toddumdan takip etme kararı aldım.Sonuçta febe babayı aldı zuahahahahahah çok mutluyummmm

Taraftarlarını uyutmak için hemen fenerden açıklama bekliyorum içinde bol yapı ve Galatasaray geçen cümleler bir kaç hafta daha götürür :D :D

Bjk maçını alsak ligi yarılarız. Sezonun maci, çok konsantre olmak lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Uğur İz cok konusan başkan teorin çöktü samsun 2dir puan alıyor, robert baskana haksizlik yaptık

Geri
Üst Alt