SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe 2-1 öne geçtikten sonra zaman geçiriyordu. Buna ihtiyaç duydu. Beni mutlu etti. Demek ki Samsunspor iyi yolda. 300 milyon euro değerinde takıma karşı 10'da 1 bütçeyle kafa kafaya oynadık."

Mourinho'nun roportajini dinliyorum, bu kadar kotu bir hoca olamaz. 12 milyon euro verdikleri hocanin gozunde en ufak bir hirs, en ufak bir kazanma istegi yok.

Ne konusmasini biliyor, ne nerde nasil davranacagini. Simdi de "siz Turkler galiba" diye baslayan kinayali cumleler kurdu. Biraz oncesinde de Samsunlu oyuncular seviniyor diye surat yapti. Inanilmaz bir herif.

Bu arada Fenerbahçenin ilk golü saçma sapan doğrudan rakibin saçmalamasıyla geldi onu geçtim Maximin 2. golü çok bireysel becerisiyle attı yoksa Fenerbahçe 'nin organize şekilde gerçekleştirdiği 1 tane organize atağı yok

Mourinho'nun roportajini dinliyorum, bu kadar kotu bir hoca olamaz. 12 milyon euro verdikleri hocanin gozunde en ufak bir hirs, en ufak bir kazanma istegi yok.

Ne konusmasini biliyor, ne nerde nasil davranacagini. Simdi de "siz Turkler galiba" diye baslayan kinayali cumleler kurdu. Biraz oncesinde de Samsunlu oyuncular seviniyor diye surat yapti. Inanilmaz bir herif.
Bundan 15 sene öncesinde gerçekten iyi bir teknik adamdı, ama çok şey değişti artık

Bu arada Fenerbahçenin ilk golü saçma sapan doğrudan rakibin saçmalamasıyla geldi onu geçtim Maximin 2. golü çok bireysel becerisiyle attı yoksa Fenerbahçe 'nin organize şekilde gerçekleştirdiği 1 tane organize atağı yok
Fenerin bu sezon başından beri iyi organize diyebileceğimiz 1 maçı bile yok dünkü Antalyaspor karşısında 65 dakika pozisyona girememişlerdi bunlar bu sene çok erken havlu atar gibi gözüküyor.

Spaceteki fblilerin tamamı yüzsüz

Cango denen herif çıkmış türk futbol tarihinin en rezil başkanı diyor

Bu hocayı getirende akıl yoktur diyor

Ulan sene başında ali koç mouyu getirdiğinde yalıyordun yüzsüz herif

Bunların ts beşiktaş'ın da başak deplasmanı var ..Biz haftaya bjkyi yenersek 3 hafta içinde koparabiliriz ligi

Geri
Üst Alt