SL 24/25 H:9 | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 20 Ekim

O ofsayt kuralı değişti yalnız. Oyunucunun topla buluştuğu yer dikkate alınıyor artık, bu da serbest vuruş rakip sahada kullanılabilir demek oluyor.

Screenshot_2.png

Fakat dünkü pozisyon buna örnek olmuyor. Her türlü yanlış yerden kullanıldı çünkü Samsunlu zaten bayrak kalktığında rakip yarı sahadaydı ve topa dokunmadı bile, rakip sahada topa hareketlendiği için bayrak kalktı.

O ofsayt kuralı değişti yalnız. Oyunucunun topla buluştuğu yer dikkate alınıyor artık, bu da serbest vuruş rakip sahada kullanılabilir demek oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 266092

Fakat dünkü pozisyon buna örnek olmuyor. Her türlü yanlış yerden kullanıldı çünkü Samsunlu zaten bayrak kalktığında rakip yarı sahadaydı ve topa dokunmadı bile, rakip sahada topa hareketlendiği için bayrak kalktı.
Ofsaytta ihlal nasil oyuncunun kendi yari alaninda oluyor? Ofsayta ters bir aciklama degil mi?

Pasin atildigi nokta mi ihlalin gerceklestigi yer? Aciklama net degil bence.

Ofsaytta ihlal nasil oyuncunun kendi yari alaninda oluyor? Ofsayta ters bir aciklama degil mi?

Pasin atildigi nokta mi ihlalin gerceklestigi yer? Aciklama net degil bence.
İhlalde değişiklik yok. Ofsayttaki yine rakip yarı alanda olmak zorunda, bunda değişen yok, olamaz zaten.

Endirekt vuruş kullanma yeri burdaki değişen. Ofsayttaki eleman top kendisine atıldığında rakip sahadayken, topla temas ettiği anda kendi yarı sahasındaysa rakip ordan kullanabiliyor s.vuruşu.

Yani adam rakip sahada ofsaytta diyelim, pas atıldı ve topu geri koşup kendi yarı sahasında kontrol etti. Ofsayt bayrağı kalktı. Rakip oyuncunun topu kontrol ettiği yerden başlatabilir diyor.

Videolu bir örnek lazım aslında da, dünkü pozisyon da buna örnek olmuyor işte. Düpedüz hakem hatasıydı o faullerde 10 mt ilerden kullanmak gibi. Bu kuralla alakası yoktu.

şansa atılmış bir gol ve kaptırılan 2 puan ben buna kısmetsizlik derim..

puan kaybı bile sayılmaz

kim kaldırdı Doruğum öyle şey mi olur adminden öte karar mercii kimmiş!!
ortak karar ben suistimal edince Keramettin admin kesin bir dille böyle kural koydu.

Alper adminde aynı şekilde tekrar durumunda cezan kalıcı olacak dedi.

Eğer benim banımı sonra açın falan diyen varsa geçmiş olsun iş bitti

şu an bende banlı olsaydım. asla adminlerden banımı açmasını istemezdim çünkü onlar bu işi gönüllü yapıyor.

kimseye keyfi beni banla, 2 gün sonra banımı aç diyemez! dememeliyiz de banlandıysan bu senin tercihin

şu an bende banlı olsaydım. asla adminlerden banımı açmasını istemezdim çünkü onlar bu işi gönüllü yapıyor.

kimseye keyfi beni banla, 2 gün sonra banımı aç diyemez! dememeliyiz de banlandıysan bu senin tercihin
Ciddi yorum yapma inaniyorum

Geri
Üst Alt