Man City XI: Ederson, Akanji, Dias, Stones, Ake, Gvardiol, Bernardo, De Bruyne, Savinho, Haaland, Grealish.
Real Madrid XI: Courtois; Fede Valverde, Tchouameni, Raul Asencio, Mendy; Ceballos, Camavinga, Bellingham; Rodrygo, Mbappé, Vinicius.
mcity de foden'in yedek de olmasina sasirdim. ilk 11 de ^grealish bi tik motive ve hirsli cikacaktir diye dusunuyorum.
bu sezon ozelinde bakarsam - mcity nin kanimca olasi errorluk bolgesi defans hatti. ake ve akanji .
ortada kovacic'in yerine ^stones'un olmasi bence onemli . keza, savinho nun macta ne gibi farklilik yaratacagini da ayri merak edilesi .
b plani olarak da yedeklerde saglam isimler mevcut. ilkay,foden,kovacic ,nico o'reilly , ilk aklima gelenler .
kanimca , realin yedek bolgesi bold pasif gorunuyor....
bi tik modric tamam derim .geri kalanlarin ozellikle tek duze tarz da olmalari handikap . (asiri ofansif olmalari disinda ,
fizik kon olarak oyuna ozellikle takim defansi anlarinda denge olarak bariz sorunlar yasayan arda,brahim,endrik vs) .
yedeklerinde ayri mercekle izlemenizi onerdigim isim ; ispanyol genc yetenek *gonzalo garcia . < - kendisi castilla da bu sezon muthis bir sezon geciriyordu. a takimda , dahasi cl arenasinda ve de bu seviye de tur macinda yedeklerde olmasi kendisi icin buyuk firsat ve ayri heyecan olsa gerek . daha once ligde ve yerel kupa da toplam 25 dakikalik bir tecrubesi ya var ya yok .
<- kendisi real madrid castilla'sin da bu sezon yanilmiyorsam ; 22 macta 21 gol 3 asistle bu aksama hazir ve momentumu yaninda getirecek .
guzel bir mac olsun . simdiden iyi seyirler diliyorum izleyenlere . nacizane, kenan icin ben diger maca bakacagim .
saygi ve selamlar .