- 16 Haziran 2010
- 190.948
- 133.735
- 6.478
Real atacak zaten, simdiden oyna kacirma derim.Real Madrid hakem konusunda avrupanin fenerbahcesidir.
Bu mac Ms1 Kg var olur normal sartlarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real atacak zaten, simdiden oyna kacirma derim.Real Madrid hakem konusunda avrupanin fenerbahcesidir.
Ben tekte gördüm yav geride olduğunu.Cl maçında kontrol olmaması lazım bu kadar uzun süre normaldeOlm zor pozisyon top gogusten cikiyor, simdi onu ayarlayacak Perez baskan biraz sabir.![]()
modric-kross gibi adamlardan cebellos-camawinga gibi dümdüz adamlara hatta bellingham bile teknik olarak bu iki isme yaklaşamazBu tjk ayarindaki ceballos hala neden burda ya başka adamları mı yok herkesi aliyolar hala ceballos oynuyor
Dortmunda skor veriyorumReal Madrid hakem konusunda avrupanin fenerbahcesidir.
Takimda cok sakat var;Bu tjk ayarindaki ceballos hala neden burda ya başka adamları mı yok herkesi aliyolar hala ceballos oynuyor
Oynayabilse keske ama herif muzmin sakat bir var bir yok, o yuzden istikrari da olmuyor.Bu Camavinga banko oynamayı hak ediyor ya
İnanılmaz bi topçu
Camayi begenirim ben jude da iyi zaten kroos gibi dlp bulmak zor ama ceballos da olmaz yanimodric-kross gibi adamlardan cebellos-camawinga gibi dümdüz adamlara hatta bellingham bile teknik olarak bu iki isme yaklaşamaz
Diaz,modric falan var yedekte ikisi de iyidir bu heriften bence yaTakimda cok sakat var;
Éder Militão
Antonio Rüdiger
David Alaba
Daniel Carvajal
Lucas Vázquez
Diaz ofansif kaliyor, Modric de yasli.Camayi begenirim ben jude da iyi zaten kroos gibi dlp bulmak zor ama ceballos da olmaz yani
Diaz,modric falan var yedekte ikisi de iyidir bu heriften bence ya
Bu seneyi bilemicem ama geçen sene çok sakatlanmamasına rağmen orta sahada dakika alamıyorduOynayabilse keske ama herif muzmin sakat bir var bir yok, o yuzden istikrari da olmuyor.
üstüne ifb 44 sayfa açıklama yayınlar ofsayt çizgisi sarı kırmızı diye