ŞL 24/25 Play-off M:2 | Real Madrid 3-1 Manchester City | MS | 19 Şubat | tabii Spor

Her real maçında bu salak spiker ve yorumcuların arda güler romantizmi yapmalarını mi dinleyecez aptalca. Utanmasalar kötü hoca diyecekler

Rfsnin malmönün az alkmarın elfsborgun ajaxın mı altında harcadığımız para:D bizim hocanında savunulacak yanı yok avrupada ermanım.

Savunmuyorum zaten renkdas yazdim orda elendigimiz takimlar diye zaten. Okan’in Avrupa performansi da kabul edilemez zaten.Pep’in basarisizligi daha fazla bence onu belirtmek istedim.

Net faulleri çalmıyor bu hakem

Mbappe ve Ceballos out
Diaz ve Camavinga in

Ömer Üründül: "8 Dakika kala Modric neden oyuna alınır? ARDA artik Real Madrid'den ayrılmalı. Yazık vallah."

Ömer Üründül: "8 Dakika kala Modric neden oyuna alınır? ARDA artik Real Madrid'den ayrılmalı. Yazık vallah."
Arda'nın oynamak kendini geliştirmek gibi bi düşüncesi olduğunu hiç sanmıyorum tek derdi R.Madrid etiketi altında hava atmak tanınmak oynamak isteyen gider orta seviye bi takıma

City en başından beri teslim olarak maça çıktı. Hiç vites yükseltmediler.

Kafayı lige vermişler diyeceğim de orada da şampiyonluk şansları yok. İlk dört için mücadele edecekler.

Allah düşürmesin. Pep imana gelir.

80dk izledim hakem iyiydi

Art niyetli değilse gelsin yönetsin

Seneye Okan hocam İtalya'ya bir takıma depresyondaki Pep'te bize gelsin biraz bizi deli etsin bakalım Pep futbolu izleyelim. Bu arada hani olurda gelirse Sara, Yunus, Frankowski has adamı olur. Barış 'ı falan sattırır herhalde. Barca alt yapısından olan İcardi'yi de kullanır bence.

Geri
Üst Alt